Hainele copilului: 10 articole la moda pentru primavara aceasta

/ / Modificat: 2015-03-09
Hainele copilului: 10 articole la moda pentru primavara aceasta

Moda de copii pentru primavara-vara 2015 imprumuta o multime de elemente din cea pentru adulti - palarii, papioane, cravate, imprimeuri grafice -, dar pastreaza totodata gingasia copilariei, mai ales la fetite - fustite tutu, accesorii de par diafane etc. In timp ce jachetele inflorate sunt vedetele primaverii in moda pentru fetite, tricourile personalizate fac furori in cea pentru baietei.  

Rochii in nuante pastelate

rochie-colorata

Jocurile de pasteluri si imprimeuri sunt esentiale in rochiile fetitei tale pentru aceasta primavara. De la galben, pana la bleu, roz sau verde pal, toate aceste nuante trebuie sa se regaseasca in tot soiul de combinatii in tinutele pe care le poarta.

Haine dungate

haine-dungi

Dungile sunt un imprimeu la moda in sezonul de primavara 2015 in moda pentru copii, atat la fete, cat si la baieti. La fete, acestea sunt inserate in bluzite sau rochite, iar la baieti, in tricouri de mare efect, in combinatie cu o pereche de pantaloni intr-o nuanta uni.

Papioane si bretele

tinuta-papion-bretele

Baietii nu au voie sa rateze unul dintre cele mai simpatice trenduri in materie de moda: papionul asortat cu bretele de pantaloni. Inserate in tinute casual, de zi, la un tricou si o pereche de blugi, aceste doua accesorii ofera o personalitate aparte baietelului tau. 

Rochii cu imprimeuri mixte

rochie-imprimeuri

Imprimeurile mixte sunt un trend al primaverii care va ramane in tendinte si in sezonul de vara. Indiferent ca sunt grafice, florale sau geometrice, acestea nu trebuie sa lipseasca din tinutele de sezon ale copilului tau.

Cravata si camasa

camasa-cravata-baieti

Camasa cu cravata este o combinatie in voga in moda de primavara pentru baieti. Asadar, cand nu poarta papion si bretele, baietelul tau poate opta pentru o combinatie foarte trendy, formata din camasa si cravata, asortata la pantaloni trei sferturi, sport, si tenisi.

Bentite

betita-fata-floare

Bentitele sunt accesoriile de par care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fetite in aceasta primavara. Acestea iau locul banalelor elastice sau clame de prins parul si ofera o nota de stil si eleganta oricarei tinute.

Jachete inflorate

/jacheta-flori

Jachetele inflorate sunt piesele vestimentare-vedete ale sezonului de primvara. Indiferent ca sunt trenciuri, hanorace sau simple blazere ori puloverase, acestea trebuie sa aiba imprimeuri florale si sa fie cat mai colorate.

Tricouri personalizate

tricou-personalizat

Tricourile cu imprimeuri amuzante sau originale sunt cele mai cautate piese vestimentare pentru baietei in sezonul de primavara 2015. Acestea ofera personalitate tinutelor si le inscriu intr-un registru sic, trendy, atunci cand sunt asortate cu un taior monocromatic si o palarie.

Fuste tutu

fustita-tutu

Fustitele in stil tutu, de balerine, sunt alte piese vestimentare la moda in acest sezon. Asortate cu jachete de blugi si cu un tricou sau maiou monocromatic, aceste piese sunt preferatele fetitelor de pretutindeni pentru evenimente sofisticate.

Palarii si ochelari de soare

accesorii-vara-copii

Locul sepcilor din tinutele casual ale baietelului este luat de palarii. Se potrivesc la orice tinuta de zi, iar in combinatie cu ochelarii de soare, accesoriul-vedeta al sezonului insorit, vor transforma baietelul intr-o aparitie extrem de sic.

Care este piesa vestimentara preferata a copilului tau? Ce tinute prefera sa adopte? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda copii Haine copii

Articole recomandate

Citeste si despre