Cum sa-ti imbraci fetita ca Suri Cruise

/ / Modificat: 2009-02-04
Cum sa-ti imbraci fetita ca Suri Cruise





 



Suri Cruise este fetita lui Katie si Tom Cruise si a  devenit la doar cativa anisori un model demn de urmat in materie de imbracaminte pentru copii.

Suri Cruise este atat de populara incat a fost desemnata de Forbes in 2008 drept Cel mai influent copil sub varsta de 5 ani.

Mica si controversata

Pe cat de celebra este micuta, pe atat este de controversata. Pe langa faptul ca ambii parinti sunt super-staruri hollywoodiene, ei sunt si adeptii bisericii Scientologice.

Suri Cruise este un adevarat fashion icon la o varsta atat de frageda. Micuta poarta numai rochii. Tom Cruise a fost citat spunand la un moment dat ca Suri refuza categoric sa poarte pantaloni.

Suri este de asemenea celebra pentru incaltamintea tip Mary Jane si pentru tunsoarea bob, cu breton bineinteles. Desi adorata de milioane de oameni, Suri a avut parte si de critici, sau mai precis parintii ei, care au imbracat-o in cele mai scumpe haine marca Burberry si Armani si chiar in paltonase de blana.

Daca iti place stilul lui Suri pentru fetita ta dar ai un buget restrans, uite cateva idei despre cum poti sa il pui in practica cu bani putini:

-Cumpara pentru fetita ta rochii simple tip babydoll (cele cu o taietura sub bust) in culori vii (rosu, galben, roz) dar si cu un pic de sclipici pentru ocaziile speciale.

-Pantofiorii Mary Jane sunt foarte asemanatori cu balerinii simpli cu o bareta in fata. Ii poti gasi la orice magazin pentru copii.

-Cand este prea frig afara doar pentru rochita, poti incerca sa o imbraci pe fetita ta cu colanti pe dedesubt, asa cum poarta si Suri.

-Bobul este o tunsoare foarte comuna si te poti duce chiar si la salonul de infrumusetare din cartier pentru a o tunde pe micuta ta la fel ca Suri. Printeaza o poza cu Suri Cruise ca sa nu fii nevoita sa dai prea multe explicatii si ca sa fie cat mai clar modelul.

-Cand nu poarta blanuri, Suri a fost vazuta cu paltonase in culori foarte deschise (roz pal, alb, galben). Incearca sa gasesti si tu aceleasi culori pentru hainutele mai groase ale fetitei tale. Modelul nu trebuie sa fie neaparat similar pentru a avea acelasi efect.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre