Top 3 produse vestimentare pentru copii in care iti recomandam sa investesti in acest sezon

/ / Modificat: 2020-01-31
Top 3 produse vestimentare pentru copii in care iti recomandam sa investesti in acest sezon

Designerii au demonstrat ca vestimentatia pentru copii este un segment foarte puternic in industria modei, straduindu-se sa tina cont de preferintele celor mici, dar si de cele ale parintilor, pentru a impaca ambele parti.

Oricât de multe hainute ar avea mezinul familiei, niciodata nu poti spune ca sunt suficiente. Trebuie sa "aprovizionezi" garderoba copilului, in fiecare sezon, cu noi articole vestimentare pentru a fi 100% sigura ca ii asiguri micutului protectia de care are nevoie indiferent de conditiile climatice. Este important sa acorzi importanta in primul rând materialelor ce intra in contact direct cu pielea copiilor, dar si utilitatii acestora. 

Iata care sunt cele 3 produse esentiale in acest sezon, pe care le gasesti la super preturi in magazinul Monellisi, unde poti descoperi branduri de top precum Moncler, Armani, Simonetta, Calvin Klein, Hugo Boss, Liu Jo, Ferrari, Le Bebe, s.a.  Magazinul este situat in zona Dorobanti, pe Intrarea Tudor Stefan, Nr.25 si ofera colectii noi de hainute pentru copii cu vârste cuprinse intre 0 si 16 ani, asadar aveti o gama destul de larga din care puteti alege cele mai frumoase hainute pentru micutul sau micuta voastra.           

Geci pentru copii

Din garderoba copiilor pentru sezonul rece nu pot lipsi gecile sau paltoanele. Indiferent ca vorbim despre o plimbare in parc sau despre o iesire la mall, copilul trebuie sa fie protejat si sa se simta super confortabil. In magazinul Monellisi poti alege dintre  multiplele modele fabuloase de geci pentru copii mai mici, dar si pentru cei mai mari. Brandurile de top pe care le gasesti in boutique sunt moderne, dar si calduroase si mai ales calitative.  

Accesorii de cap pentru copii

Accesoriile completeaza orice outfit. Practice, ele definesc stilul fiecarei tinute si ii insotesc pe cei mici in toate aventurile lor. O caciula calduroasa iti va proteja copilul de frig iarna, iar daca e un accesoriu cool, cu siguranta iti va fi foarte usor sa iti convingi copilul sa poarte o caciula pentru ca va fi in trend. La magazinul Monellisi, poti alege dintre multiplele modele, atât simple, cât si cu paiete sau cu puf.

Seturi in 2 piese pentru copii

Din seria articolelor ce nu trebuie sa lipseasca din dulapul celor mici fac parte si seturile din 2 piese. De ce sa le alegi? Pentru ca, in primul rând, scapi de stresul asortatului si in al doilea rând, alegi doua produse la un pret super avantajos. Plus ca seturile, treningurile si toate produsele din aceasta categorie sunt super cool, sunt usor de asortat si ii oferi copilului tau un plus de confort.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre