Hainute moderne de scoala pentru copii

/ / Modificat: 2014-09-05
Hainute moderne de scoala pentru copii

Hainutele noi de copii pentru toamna sunt primele pe lista de cumparaturi a parintilor si in fruntea celor mai arzatoare dorinte ale copilului, inainte de inceperea noului an scolar. Magazinele pentru copii din toata tara au debarasat rafturile de hainutele de vara si au facut loc pentru cele mai moderne si frumoase piese vestimentare de toamna. Iata cateva hainute stilate si in tendinte pentru reintoarcerea la scoala a copilului tau!

Haine moderne de scoala pentru fetite

Tinuta moderna pentru fetite elegante

rochita-neagra-fetepalton-mov-fete

Daca ai o fetita care pune mare pret pe eleganta cand isi alege vestimentatia, atunci tinuta formata dintr-o rochita neagra, dar superba, asortata cu un paltonas elegant si modern, de culoare mov ii va fi cu siguranta pe plac. Tinuta poate fi asortata atat cu pantofi, cat si cu cizmulite si dres.

Rochie, 99 lei, zara.com

Palton, 159 lei, hm.com.ro

Tinuta sport pentru fetite active

tinuta-sport-fete

Daca ai un copil mai activ din fire, caruia ii place sa zburde de colo pana colo si sa se simta confortabil in hainutele pe care le poarta, atunci tinuta formata din blugi, tricou si hanoracul tomnatic este perfecta pentru zilele de scoala care se pregatesc sa vina.

Blugi, 109.99 lei, Tricou, 54.99 lei, hanorac cu gluga - 149.99 lei, Laredoute.ro

Tinuta non-conformista pentru fetite

tinuta-indrazneata-fete

O tinuta multicolora si cu o combinatie originala de piese vestimentare este perfecta pentru o fetita indrazneata, care nu se sfieste sa ia deizii curajoase in tinutele pentru scoala. Combinatia de dres colorat, cu fustita si vesta este, totodata, foarte moderna.

Vesta - 69.99 lei, Bluza - 45.99 lei, Fusta - 59.99, Colanti - 35.99 lei, Takko-fashion.com

Haine de baieti pentru scoala

Tinuta trendy pentru baieti

tinuta-baieti

Carourile nu vor iesi niciodata din tendintele hainelor pentru scoala, iar atunci cand sunt asortate cu culori indraznete, de exemplu, pantaloni bej inchis, si cu o esarfa moderna, dau nastere unei tinute foarte stilate si la moda pentru baietel.

Esarfa - 29.99 lei, Camasa - 59.99 lei, Pantaloni - 99.99 lei, takko-fashion.com

Tinuta pentru baieti in pas cu moda

pulover-baietiblugi-baietisacou-baieti

Copilul tau este interesat tot timpul de tendintele in moda si ii place sa combine piese vestimentare sport cu elegante? Atunci combinatia dintre blugii foarte sport cu taiorul elegant si bluza casual vor da baietelului o nota foarte actuala si in pas cu moda.

Pulover, 69 lei; Blugi, 159 lei; Taior, 129 lei - Zara.com

Tinuta casual, comoda pentru baieti activi

tinuta-casual-baieti

In situatia in care copilul tau este sportiv, dar ii place totodata sa pastreze o nota usor eleganta in tinutele pe care le poarta, atunci combinatia dintre pantaloni, pulover-camasa si geaca sport este perfecta.

Pulover - 119.99 lei, Geaca - 259 lei, Pantaloni - 119.99 lei, Laredoute.ro

Tu ce hainute la moda cumperi copilului tau pentru reintoarcerea la scoala? Care dintre tinutele de mai sus iti face cel mai mult cu ochiul? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre