6 site-uri cu haine frumoase (si ieftine) pentru copii

/ / Modificat: 2014-01-17
6 site-uri cu haine frumoase (si ieftine) pentru copii

Atunci cand cumperi haine copilului tau, doua dintre cele mai importante criterii dupa care te ghidezi sunt pretul si aspectul lor. Ca orice parinte, iti doresti sa poti cumpara prichindelului hainute frumoase la preturi cat mai mici cu putinta. Desi la prima vedere pare destul de greu sa impaci preturile mici cu hainutele de calitate si frumusele, exista cateva site-uri sau magazine online pentru copii care reusesc sa le imbine armonios in oferte greu de refuzat sau trecut cu vederea. Iata cateva dintre ele!

Pifou.ro

Cu bulinute, fara, colorate, inflorate, imprimate si foarte vesele - acestea sunt principalele descrieri ale hainutelor pe care site-ul Pifou.ro le pune la dispozitia copilasilor de toate varstele si a parintilor dornici sa innoiasca garderoba acestora.

De la nou-nascuti si pana la adolescenti de maximum 14 ani, magazinul online Pifou imbraca toti prichindeii, cu absolut tot ce au nevoie: de la botosei, body-uri si salopete pentru bebelusi pana la cele mai in voga fustite, rochite si jeansi de pe piata, pentru tineri in pas cu moda.

Dincolo de modelele simpatice ale hainutelor, Pifou se remarca prin preturile foarte mici, accesibile oricarui parinte.

4babies.ro

4babies.ro este un magazin simpatic cu hainute dedicate exclusiv bebelusilor si copiilor de diverse varste. Este un site cu modele foarte simpatice si accesibile, oferind sansa parintilor de a innoi garderoba prichindeilor lor la preturi mult mai mici decat in magazinele obisnuite. Magazinul propune oferte de nerefuzat si la livrarea produselor, ajutandu-te sa economisesti timp si efort.  

Iolo.ro

Iolo.ro este unul dintre cele mai simpatice magazine online cu hainute pentru copii. Cu preturi care variaza intre 12 si 152 de lei, magazinul iti pune la dispozitie sute de modele de imbracaminte pentru micutul tau, intr-un mod cat mai accesibil - clickuind pe toate paginile site-ului.

In plus, site-ul ofera parintilor si un tabel cu marimi, pentru a face cele mai potrvite alegeri pentru varsta si conformatia corporala a prichindeilor. Reprezentantii magazinului ofera discount-uri semnificative periodic si gratuitati la livrare, in cazul comenzilor mai mari de 200 de lei.

Bebenou.ro

Dotat cu o multime de articole vestimentare de foarte buna calitate, Bebenou.ro este site-ul de care te vei indragosti imediat. Nu doar modelele simpatice de imbracaminte te vor tine logat pe site minute in sir, ci si oferta bogata de jucarii pentru prichindelul tau.

In plus, materialele de calitate din care sunt fabricate articolele vestimentare atrag ca un magnet interesul parintilor grijulii cu sanatatea copiilor lor. Preturile mai mult decat accesibile reprezinta un alt punct forte al site-ului, iar economisirea timpului prin comandarea hainutelor online este un avantaj de care are nevoie orice parinte.  

Outletcopii.ro

Pentru parintii pretentiosi din fire, care doresc sa imbrace copiii in haine de marca, Outletcopii.ro este magazinul ideal. Site-ul pune la dispozitia parintilor colectii variate de articole vestimentare noi-noute pentru copii, la preturi mult sub media pietei.

Pentru parintii cu posibilitati restranse, exista si o sectiune cu hainute second-hand, tot cu produse ale unor marci consacrate. Gradul de uzura a hainutelor este extrem de redus, iar preturile sunt mai mult decat ofertante.  

Miniprix.ro

Desi nu este un magazin cu haine dedicate exclusiv copiilor, site-ul Miniprix.ro contine o gama complexa si variata de articole vestimentare pentru varste mici, la preturi foarte bune. In categoria hainutelor dedicate celor mici exista produse pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 16 ani, la preturi care incep de la suma de 6 lei.

Magazinul pune la dispozitia parintilor o multime de promotii cu discount-uri importante, dar si gratuitati la livrare, atunci cand comanda atinge o anumita suma de bani.  

Mai cunosti si alte site-uri cu hainute frumoase, ieftine si de calitate pentru copii? Ai comandat vreodata online hainutele pentru copii? Ai ramas placut impresionata de calitatea si serviciile respectivului magazin online? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine copii Accesorii ieftine

Articole recomandate

Citeste si despre