10 tinute de vara pentru fetite

/ / Modificat: 2015-08-18
10 tinute de vara pentru fetite

Ne aflam in perioada aceea din an in care soarele este nemilos, nu degeaba lunii iulie i se spune in popor "luna lui Cuptor". In zilele acestea toride, trebuie sa acordam o atentie deosebita felului in care ne imbracam atat noi, cat mai ales micutii nostri.

Stim cu totii cat de neplacute sunt insolatiile sau racelile de vara, asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa le evitam, iar asta inseamna sa alegem hainele adecvate sezonului.

Materialele trebuie sa fie de buna calitate pentru a nu cauza reactii alergice sau iritatii, croiul trebuie sa fie vaporos, si, bineinteles, tinuta trebuie sa arate bine per total. Orice domnisoara, chiar si cele de cativa anisori isi doresc sa arate cat mai bine.

Noi iti prezentam zece tinute de vara pentru fetita ta.

Rochita din jerseu cu volane si sandale de la H & M 

rochita_fetita_hm

Rochita vaporoasa este perfecta pentru zilele calduroase din iulie. Poti alege dintre doua culori - galben sau roz. Materialul rochiei este bumbac 100% si va lasa pielea sa respire, un factor atat de important in zilele in care termometrele ne arata prea multe grade.

Sandalele se vor asorta perfect la rochita si sunt potrivite pentru vara. Talpa este din cauciuc moale, asa ca vor fi comozi si nu ii vor cauza probleme micutei tale. Intreaga tinuta te va costa 74,8 lei.

Poti completa tinuta cu o palarie pentru soare de la H&M pentru a-ti tine departe fetita de insolatie.

Rochie cu imprimeu si sandale de la Zara 

rochita_fetita_zara

Rochita usoara cu imprimeu colorat va fi cu siguranta pe gustul micutei tale. Materialul ei este 100% vascoza, vaporos si comod in zilele calde. Asorteaza la rochie o pereche de sandale din piele de culoare portocalie. Baretele sunt din 100% piele de bovina, talpa este din cauciuc, iar bareta este reglabila pentru a se fixa perfect pe picior.

Ambele articole te vor costa 179,8 lei.

O tinuta de vara nu e finisata pana cand nu-i adaugam o palariuta. Alege o sapca din nuiele de la Zara care va fi in ton cu tinuta. 

Pantaloni scurti din denim, maiou cu franjuri si sandale gladiator de la Next 

maiou cu franjuri

Pentru concediul cu toata familia, cand singurului gand din mintea tuturor este relaxarea si distractia, alege pentru fetita ta o tinuta casual care ii acorda libertate de miscare. O pereche de pantaloni scurti din denim impreuna cu un maiou si o pereche de sandale alcatuiesc tinuta perfecta pentru ca fetita ta sa poata zburda fara retinere pe plaja. Pretul articolelor difera in functie de marime si porneste de la 228 de lei pentru toata tinuta.

Un plus va fi conferit de palaria roz in dungi, tot de la Next

Rochie cu tul crem cu floricele si sandale albe de la Picioru' Gras 

rochie_crem_cu_floricele

Pentru o ocazie mai speciala, micuta ta trebuie si ea sa arate cu totul special. O alegere potrivita pentru un botez, de exemplu, este rochita cu tul crem cu floricele accesorizata cu o pereche de sandale albe din piele.

Rochita este vaporoasa, insa are un aspect care se va ridica la inaltimea oricarui eveniment elegant. Este disponibila si in alte nuante: roz cu flori, gri cu buline mici si gri cu buline mai mari. Materialul este 100% bumbac. Sandalele sunt 100% din piele naturala si se regleaza perfect pe picior cu arici, putand fi purtate fara probleme si la alte tinute, mai casual.

Pentru aceasta tinuta vei cheltui 248 de lei.

Pantaloni scurti, camasa brodata si sandale din cauciuc de la Massimo Dutti

Pantalonii scurti cu broderie din bumbac 100% sunt potriviti pentru vara si vor fi perfecti pentru o plimbare de seara in oras. Impreuna cu camasa brodata bleumarin care ne aduce aminte de iile populare romanesti fabricata din in 100% vor crea o tinuta deosebita, insa comoda.

Pentru a completa ansamblul, alege o pereche de sandale din cauciuc bleumarin asortate la bluza.

Pretul total pentru toate articolele este 297 de lei.

Rochita cu aplicatii din dantela si sandale La Redoute

rochita_kids_copii_cu_dantela_roz

Rochia cu maneci scurte din bumbac 100% si de culoare alba sau roz va fi alegerea potrivita pentru zilele calduroase de vara. Fiind fabricata din material natural, va lasa pielea micutei tale sa respire si va fi foarte comoda fara sa o supraincalzeasca. Sandalele sunt disponibile in doua culori, alb sau roz, in functie de preferinte.

Tinuta aceasta costa 229 de lei.

Rochita albastru inchis si sandale Guendalina de la Chicco 

rochita-chicco-cu-maneca-scurta-dark-light-blue

Rochita este confectionata din bumbac 65% si lyocell 35%, lasand piele sa respire. Cu siguranta ii va placea micutei tale si sigur va fi extrem de dulce purtand-o. In ceea ce priveste incaltamintea, poti alege o pereche de sandale albe Guendalina care se vor potrivi si la aceasta rochita, dar si la multe alte tinute.

Sandalele sunt din piele naturala, sunt disponibile si pe culoarea roz, iar impreuna cu rochita costa 430,6 lei.

Rochita cu imprimeu de inghetata si sandale de la Debenhams 

In magazinul Debenhams din Bucuresti vei gasi o rochita "delicioasa". Daca micutei tale ii place inghetata, si noi suntem siguri ca ii place, va adora rochita cu imprimeu cu inghetate. La ea poti asorta o pereche de sandale in aceleasi nuante. Rochita este confectionata din bumbac 100%, iar sandalele sunt din material sintentic.

Este tinuta perfecta pentru o plimbare in parc si te va costa aproximativ 150 de lei.

9. Rochita "Happy Flowers" si palariuta asortata de la Pink and Blue 

rochita_happy_flowers

"Pink and blue" este un magazin de hainute pentru copii cu produse preponderent romanesti, create de designeri din tara noastra, printre care Madalina Zavoianu sau Rhea Costa. Rochita Happy Flower are un imprimeu floral si se va asorta cu palaria din aceeasi colectie. Ambele sunt produse in Romania si pot fi realizate pe comanda, pe dimensiunile fetitei tale.

Intreaga tinuta costa 380 de lei.

Rochita eleganta cu imprimeu cu inimioare de la Tomky 

rochita-elganta-bumbac-inimioare-mov

O rochita eleganta ce va merge la o ocazie mai deosebita, fiind potrivita si pentru serile mai racoroase daca o accesorizam cu un bolero sic. Captuseala rochiei este realizata din bumbac si finisata cu un volan incretit confectionat din tul. Gulerul si cordonul sunt realizate din satin crem. Compozitia materialului rochitei este 95% bumbac si 5% polyester.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre