10 tinute de vara pentru baieti

/ / Modificat: 2015-08-18
10 tinute de vara pentru baieti

Vara si-a intrat de-a binelea in drepturi si a venit in forta cu zilele caniculare in care la pranz se inregistreaza peste 30 de grade. Peste aceste zile trecem mai usor daca avem o tinuta adecvata, iar copiii in mod special trebuie protejati de caldura si, ca sa se bucure de zilele de vacanta trebuie sa aiba hainute lejere.

Americanii spun adesea "boys will be boys", vrand sa scoata in evidenta faptul ca baietii sunt nazdravani si cu spirit de aventura si nimic din ce am face noi parintii nu-i va opri din a-si manifesta curiozitatea specifica anilor copilariei. Hainele sunt extrem de importante vara, ele trebuie sa-i lase micutului spatiu sa se miste in voie, sa fie din materiale prietenoase cu pielea mai sensibila a copiilor si, de ce nu, sa-i stea bine cu ele.

In sezonul cald sunt recomandate, bineinteles, piesele vestimentare lejere - tricouri, pantaloni scurti, camasi - din materiale din fibra naturala, bumbac sau in. Evita materialele sintetice, in general, dar in timpul verii in mod special. Aceste materiale il vor supraincalzi pe micutul tau si, in plus, ar putea provoca iritatii sau reactii alergice.

Iata 10 recomandari de tinute pentru baieti.

Pantaloni scurti, tricou cu mesaj si pantofi sport de la H&M Kids 

Pantalonii scurti sunt indispensabili vara pentru baieti. Alege o pereche de pantaloni scurti, gri deschis si din bumbac pentru a lasa pielea sa respire. Ii poti asorta la un tricou cu mesaj, articole vestimentare extrem de cool vara asta.

In picioare merge o pereche de pantofi sport haiosi, cu un personaj din desenele animate "Minionii". Talpa din cauciuc ii vor da suficienta libertate sa alerge nestingherit prin parc.

Daca ati iesit din casa la orele pranzului, cu toate ca nu este recomandat, nu uitati de sapca. Alege o sapca de baseball care sa il protejeze pe micutul tau de insolatie. 


Bermude, camasa cu maneci scurte si espadrile de la Zara Kids 

bermude_zara

O pereche de bermude in nuanta gri deschis asortate cu o camasa galben pai din in si o pereche de espadrile inglobeaza o tinuta perfecta pentru vara. Numai cat le va proba probabil vei fi cu gandul la concediu, iar o astfel de tinuta atat de cool s-ar putea sa-i faca cu ochiul si lui tata.

O palariuta in nuante nisipii din paie va completa frumos tinuta si il va proteja de razele nemiloase ale soarelui din iulie. 

Pantaloni scurti, tricou cu imprimeu cu masinute si sandale de la Next

Tricoul cu imprimeu cu masini va fi cu siguranta una dintre piesele vestimentare preferate ale micutului tau, iar cu pantalonii scurti bleumarin se vor potrivi perfect. Poti alege si alte culori de pantaloni: roz, verde sau caramiziu. Vara, cele mai potrivite incaltari sunt sandalele, alege o pereche bleumarin cu alb care se va potrivi la aceasta tinuta, dar si la multe altele.

Completeaza ansamblul cu o palariuta de paie pentru ca soarele sa nu-l afecteze pe micul tau nazdravan.

Pantaloni scurti, camasa cu maneca scurta si espadrile de la Chicco 

camasa-chicco-baiat-rosu

Pantalonii scurti cu multe buzunare alaturati unei camasi lejere si in culori deschise vor alcatui o tinuta cool in care micutul tau se va simti cu siguranta bine. In ceea ce priveste incaltamintea, opteaza pentru o pereche de espadrile galbene, extrem de comode si usoare si numai bune pentru vacanta.

Nu uita de sapca, alege una in ton cu pantalonii, tot de la Chicco

Bermude, maiou si tenesi de la Okaidi 

tenesi_baieti

O pereche de pantaloni scurti din bumbac 100% si un maiou din acelasi material sunt o alegere perfecta pentru o zi torida fiind realizate din material natural care lasa pielea sa respire. Tenesii de culoare deschisa sunt usor si se vor potrivi la mai multe tinute, fiind indispensabili in garderoba unui baiat.

Alege si o sapca tot din bumbac 100% pentru protectie impotriva soarelui. 

Pantaloni scurti si camasa de la ErFi 

Pantalonii scurti de culoare verde sunt veseli si comozi, iar camasa, chiar daca e cu maneca lunga, este vaporoasa si lejera datorita fibrei de bumbac din care este confectionata. Este o tinuta casual potrivita pentru o plimbare de seara prin oras.

Short din denim, tricou polo si tenesi de la Debenhams

Denimul este un material care nu se demodeaza niciodata, iar pantalonii scurti din denim sunt un accesoriu care se gaseste in dulapul oricui, fie ca discutam despre adulti sau copii, fie ca sunt fete sau baieti. Alege o pereche de short din denim pentru micutul tau si combina-i cu un tricou polo alb cu maneci bleumarin, in ton cu blugii.

In picioare merge perfect o pereche de bascheti albi cu accente bleumarin cu sireturi si arici. 

Pantaloni lungi din bumbac, camasa in carouri si pantofi marinaresti de la Massimo Dutti

O tinuta sic pentru o dupa-amiaza mai racoroasa de la sfarsitul verii. Pantalonii, chiar daca sunt lungi, fiind din bumbac vor da o senzatie de racoare. Camasa in carouri si cu maneci trei sferturi are o nuanta vesela, este confectionata dintr-o combinatie de in cu bumbac, ceea ce o face perfecta pentru anotimpul calduros, iar pantofii marinaresti din piele naturala vor desavarsi intreaga tinuta.

Este un look perfect pentru un nazdravan in pas cu tendintele modei si cu un sitm estetic deosebit.

Pantaloni si camasa in carouri de la Picioru' Gras 

pantaloni

Pentru o ocazie mai speciala, cum ar fi o nunta sau un botez, o pereche de pantaloni de bumbac, eleganti, dar si racorosi, impreuna cu o camasa clasica este o combinatie castigatoare. Camasa este este disponibila si pe culoarea alba, dar si in carouri in mai multe imbinari de culori: caro bleumarin/maro, caro bleu, caro turcoaz/roz, caro roz/gri, dungi gri.

Ambele piese sunt fabricate din bumbac 100%.

Pantaloni scurti, tricou cu imprimeu exotic si bascheti La Redoute 

tricou-r-baby-copii-din-bumbac-imprim-fleur

Pantalonii scurti de culoare rosie impreuna cu tricoul cu imprimeu floral dau o combinatie foarte cool pentru zilele de vara. Tinuta va merge bine la o plimbare in parc, dar si la o plimbare pe faleza, in concediu. In ceea ce priveste incaltamintea, alege o pereche de bascheti in culorile gri si bleumarin, care este in ton cu intreaga tinuta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine baieti Haine pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre