AnaGlas, pentru buna dispozitie

/ / Modificat: 2017-07-03
AnaGlas, pentru buna dispozitie

Bogat in fibre, ananasul este extrem de benefic pentru sistemul digestiv al copilului, fiind unul dintre putinele alimente care contin enzime ce descompun mai usor proteinele din carne, oua sau lapte.

Cu un gust dulce, apreciat de copii, ananasul este un fruct ce ar trebui consumat cat mai des prin prisma beneficiilor pe care le aduce pentru crestere si sanatate. Ananasul previne constipatia, balonarea si crampele abdominale, ajuta la prevenirea si eliminarea viermilor intestinali, intareste oasele si dantura si asigura o stare de bine prin stimularea secretiei de serotonina din creier.

Asadar, adu veselia in casa ta! Foloseste-te si de personajul AnaGlas, responsabil cu buna dispozitie in trupa Vita Force 2, o campanie Penny Market, si invata lucruri utile si interesante despre ananas in infograficul de mai jos.

ananas_infografic_AnaGlas

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac, Colonel Ridichel, Lin Min Telin, Rapida Conopida, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui AnaGlas si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ananas Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre