Postat: 5 septembrie 2011 - 3 comentarii [ Comentariu ] - 0 trackback-uri [ Trackback ]
Category: Campanii Copilul.ro

Dragele mele, fiecare dintre noi stim cat de importante sunt acele ore pe care copiii nostri le petrec la gradinita. Stim cat de mult conteaza toate lucrurile pe care le invata acolo, cat de mult conteaza bucuriile care se nasc acolo! Cat de importanti devin prietenii lui in viata lui si in viata noastra.

Pentru ca gradinita este sau trebuie sa fie un loc magic! Plin de jucarii, povesti, litere, cifre si foarte multi prieteni!

Stim cu totii cat de mult conteaza ursuletul de plus cu care se joaca si cu care dorm copiii nostri, cat de mult conteaza culoarea verde pentru verdele copacilor (pe care ii deseneaza copilul tau la gradinita), cat de mult conteaza sa invete copiii nostri ca fiecare lucru se construieste pas cu pas (asa cum se construieste un lego).

Stim cu totii ca fiecare lucru are importanta lui, iar in lumea copilariei lucrurile sunt cu mult mai stralucitoare si mai bune. Voi, cu siguranta, le puteti face cu mult mai stralucitoare si mai bune. Pentru multi copii.

Dati un sens orelor copiilor nostri petrecute la gradinita! Haideti sa le aducem aproape ursuletul de plus, cuburile care construiesc castele si super-roboti, culoarea verde pentru o lume plina de viata, precum si dragostea noastra!

Totodata, vreau sa va rog pe cele care stiti camine de copii care au nevoie de hainute sa le anuntati aici. Pentru ca, in mod sigur, fiecare dintre noi poate strange cateva hainute care pot feri de frig sau de soare un copilut in drumul lui spre ziua de maine.

Fiti asa cum sunteti voi, darnice, puternice, calde, fiti mame pur si simplu, iar ziua de maine va fi cu mult mai frumoasa pentru copiii din aceste gradinite si camine de copii!

Jucariile vor sa plece din dormitoare si magazine si vor sa mearga la gradinita! Haideti sa le trimitem sa isi faca copiii prieteni!

Vreau sa ii multumesc unei mamici de doi copii din Comunitatea noastra, Cristelaa, care a pornit aceasta campanie de donatii pentru gradinite inca de anul trecut. Anul acesta a redeschis campania si avem deja o lista de cinci gradinite care au nevoie de ajutorul vostru.

Vrem sa va rugam ca in momentul in care stiti ca puteti face ceva, in care vorbiti cu prietenii si cunostintele si adunati jucarii si rechizite pentru un colet care va pleca catre una din gradinite, sa ne anuntati in topicul din forum sau aici, pe blog, cu un comentariu. In felul acesta stim catre ce gradinite urmeaza sa plece colete si unde mai trebuie sa trimitem.

Vreau sa va rog, de asemenea, sa postati si informatii referitoare la alte gradinite care au nevoie de ajutor, precum - asa dupa cum va spuneam - si datele de contact ale caminelor de copii, unde putem trimite hainute.

Dragele mele, spuneti-le copiilor vostri despre aceasta campanie. O sa vedeti ca avem cei mai darnici si mai inimosi copii din lume! Iar toate problemele care se vor ivi vor avea si solutii. Copiii nostri le vor gasi.

Dati-le copiilor sansa sa daruiasca si lumea va deveni cu mult mai buna! Iar noi vom locui in ea...

Delicious Digg Facebook Fark MySpace