Cati, trage-o pe mama de nas!

Zilele de ieri si de azi se cer sarbatorite!

cati

Ieri, absolut in joaca, pe la ora 10 seara si inaintea ultimului exercitiu din programul ei, i-am zis Catiushei: "Cati, trage-l pe tata de nas!" Si, guess what? - l-a tras!! Am crezut ca e o intamplare, asa ca am rugat-o: "Cati, trage-o pe mama de nas!" Cati s-a intors spre mine si m-a tras de nas. Si inca o data. Si inca, dupa un exercitiu de 3 minute. Si de cate ori i-am cerut-o azi.
Dar asta nu e tot!

Astazi m-am pus cu nasul in fata ei, dar si cu mainile ridicate, si am rugat-o sa ma ia de mana- ei bine, sa stiti ca nu m-a luat de nas! De mana sau de nas, de fiecare data cum i-am cerut!

Dar asta nu e tot!!

I-am dat sa aleaga intre doua obiecte (de obicei din cele de pe flashcards sau din cele foarte familiare ei), si- intamplare sau nu- a ales corect in 80%dintre cazuri.

Si din punct de vedere motric a facut progrese: se ridica in genunchi si coate (deci in 4 labe) iar cand o prind de manute,se ridica singura in fundulet.

Bravo, bravo, Catishor!

caiet_pentru_casa_mea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poveste Comunitatea copilul.ro Crestere copii

Raluca

Mamica de 3 copii minunati - doi baietei si o fetita, Raluca este profesoara de engleza si scrie pe Caiet pentru scoala de acasa.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul