Tatal meu este foarte important in educatia mea

/ / Modificat: 2019-04-19
Tatal meu este foarte important in educatia mea

Tatal meu are un rol foarte important in educatia mea. Ei bine, acest erou care este langa tine toata copilaria, iti marcheaza toata viata, devenind un model, altfel decat mama sau iubita - cand cresti.

Tatal meu este distractiv, puternic si dulce. El este acel om robust care la inceput m-a tinut din teama de a nu ma rani, vazandu-ma atat de mic si neajutorat si atat de fragil.

Tatal meu este echivalentul a mii de negocieri cu rezultate diferite, dar si sute de capricii implinite. Tatal meu este calm si rece inainte de a rezolva orice problema sau inconvenient. Ee este busola mea, povestirile mele nocturne, dupa-amiaza de fotbal sau de pescuit. Dar el reprezinta mult mai mult.

Tatal meu este un amalgam de sentimente la puterea maxima

Tatal meu este o pereche de brate puternice gata sa ma alinte si sa-mi ofere cea mai mare imbratisare. El incearca sa ma modeleze ca pe o persoana care sa-si exprime dragostea profunda, vrea sa ma faca sa ma simt cea mai iubita persoana, vrea sa ma incurajeze atunci cand ma simt distrus de niste lovituri ale vietii.

Tatal meu a fost intotdeauna ca o busola in viata mea. Ori de cate ori sunt confuz, ma intorc spre el pentru sfatul lui intelept, pentru caldura celor mai exacte si pertinente cuvinte. Care vine in acele momente cand am nevoie cel mai mult de ele. Este un exemplu pentru felul cum ar trebui sa tratam o femeie si sa o facem sa se indragosteasca in fiecare zi.

Tatal meu este mai puternic si mai curajos decat un luptator roman, aratandu-se la fel de puternic ca un stejar in cele mai grele momente. Acest razboinic este cel care m-a invatat sa imbratisez viata cu tenacitate, sa merg mai departe, indiferent de obstacol, sa fac eforturi si sacrificii pentru cei pe care ii iubesc.

Tata este in viata mea pentru a ma face fericit, fiind capabil sa-mi zugraveasca copilaria in cele mai frumoase culori. Si, din acest motiv, voi fi intotdeauna recunoscator atat tatalui, cat si mamei pentru ca au fost langa mine, la toate nevoile mele.

tata

Pentru toate acestea si pentru mult mai mult, voi sustine intotdeauna ca aceasta persoana fermecatoare plina de magie este un "container" incarcat cu iubire pura si neconditionata, ceea ce se poate demonstra prin cele mai dulci gesturi, priviri sau zambete.

Tatal meu are darul de a ma invata sa ma joc

Acest erou anonim, care se trezeste la ore imposibile si dupa o zi dificila de lucru, se intoarce acasa obosit si inca mai gaseste resurse sa petreaca momente doar cu mine. Discutam despre cum a fost ziua, cum m-am descurcat la scoala sau chiar impartim un joc.

De aceea tati nu este doar distractiv, dar are darul de a ma invata sa ma joc. Culorile, numerele sau literele, este mai distractiv sa le inveti cantand sau apeland la o activitate distractiva pe care numai el o poate face.

Tatal meu este cel mai bun portar de fotbal din parc, el este cel care mai inspaimantator rechin si ma face sa rad cand ne jucam in apa si, de ce nu, un conte in npotile in care ma tem ca apar fantome.

Din toate aceste motive si multe altele, tatal meu este fundamental in educatia mea. Ofera-i locul care inse cuvine, in ciuda oricaror imprejurari, pentru ca un copil sa face in doi. Deci, dragostea mea va fi intotdeauna eterna si neconditionata pentru ambii parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Tata bun Tata implicat Tata crestere copil

Articole recomandate

Citeste si despre