Petrecerea de Ziua copiilor cu Copilul.ro

/ / Modificat: 2014-05-21
Petrecerea de Ziua copiilor cu Copilul.ro

Pe 2 iunie, intr-o sambata dimineata in care vremea – dupa o saptamana tare capricioasa! - a tinut cu noi, ne-am intalnit cu mic cu mare la Cafe Antipa, in plin centrul orasului, pentru a sarbatori Ziua Comunitatii Copilul.ro si a copilariei. Ascunsa in spatele unor copaci batrani, greu de vazut din strada, avand Muzeul Antipa drept pavaza, cafeneaua ne-a primit cu usile deschise, punandu-ne tot spatiul la dispozitie.

POZE DE LA PETRECERE

zurli_petrecere

Si tot spatiul s-a umplut cu copii de toate varstele, cu mamici, cu animatorii de la Zurli, precum si cu tatici... Acestia din urma sunt din ce in ce mai multi de la o petrecere la alta. Se pare ca ii atrage Comunitatea noastra plina de veselie...

daruri

Am avut alaturi de noi parteneri dragi de la Milupa si de la Nivea Baby. Doamna doctor Dana Zaciu a raspuns intrebarilor adresate de mamici, iar atmosfera a fost relaxata si primitoare.

Copiii s-au distrat pe cinste. Zurli este deja partenerul lor consacrat de joaca si distractie. Copiii nostri nu se plictisesc niciodata, iar parintii se implica si ei adesea in joc.

zurli_petrecere1

mary21

"Si noi ne-am distrat de minune! Zurli a avut grija sa nu le lipseaca zambetele de pe chip micutilor nici o clipa; asteptam cu nerabdare o noua petrecere!"

Am avut cele mai bune prajituri pentru copii si mamici de la Cofetariile Piticot, iar in darurile copiilor au fost cele mai frumoase carti pentru copii, carti pe care ni le-au pus la dispozitie prietenii nostri vechi, Libraria BookLand, si prietenii nostri noi de la Libraria Bastilia.

piticot_prajituri

Copiii au avut daruri de la multi si dragi prieteni. Pe langa darurile pentru copii mici de la Milupa si Nivea Baby, pe langa cartile puse la dispozitie de BookLand si Bastilia, am avut premii si cadouri de la Danone, Hollywood Multiplex, de la Baby Care, de la Zdrovit, www.kidimag.ro si de la Gonfly.

daruri copilul.ro

Tortul a fost facut de sweetchild, pe al carei blog gasiti toate minunatiile dulci pe care vi le puteti dori. Stim sigur ca toata lumea a intrebat cine a facut tortul!

tortCopilul.ro

Dupa cum stiti, am avut o tombola unde s-au castigat premii minunate: rucsaci de la Nivea, jucarii de la micutul.ro si vouchere in valoare de 100 de RON la magazinele din Liberty Center. Prin vanzarea biletelor la tombola am adunat suma de 200 RON, bani care vor fi folositi pentru urmatoarea noastra campanie la Valea Screzii. Cred ca deja stiti cu toatele ca frecvent, cat de des putem, plecam la Valea Screzii, cu toate ajutoarele pe care putem sa le strangem cu ajutorul vostru si al partenerilor nostri.

Ne bucuram ca v-am avut alaturi, ne bucuram ca am reusit sa ne vedem cu atat de multa veselie, ca am cunoscut prieteni noi, ca am discutat deja despre urmatoarea intalnire si ca.... suntem o mare Comunitate!

Multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru faptul ca stiti mereu sa fiti ALATURI!

cryssa

Multumim si noi pt invitatie si cadouri, Rebe nu a fost in apele ei azi cred ca o paste raceala... dar a fost super incantata si i-a placut. Acum suntem in drum spre munte, va dorim tot binele din lume, copilul.ro, si ma bucur ca existati.

andreuk

Ce ma bucur ca am avut asa o zi minunata alaturi de copilasii frumosi si veseli de la petrecere.

Trebuie sa felicit din suflet organizarea petrecerii si sa subliniez faptul ca a fost o nebunie si un dezmat in cel mai BUN sens posibil, ca totul a iesit exceptional si se vede asta in fotografii pentru ca toti copiii s-au distrat cat se poate de bine.

madona

La multi ani ''copilul.ro'', la multi ani tuturor copilasilor minunati din vietile noastre!!!

A fost o petrecere reusita, copiii s-au distrat si s-au simtit minunat, multumim pentru aceasta frumoasa zi!!!

roxie

Super distractie, gustos tort, faina companie... Multumim pentru petrecere si cadouri!

vava

o petrecere minunata unde copiii s-au simtit minunat, dar sa nu uitam si de noi, mamicile, am avut ocazia sa ne revedem, sa facem cunostinta cu noi mamici, ne-am simtit foarte bine!

Toate gandurile fetelor le gasiti in topicul de discutie de pe forum, deschis cu ocazia acestei petreceri, iar toate fotografiile le-am pus in albumul Ziua Copilului si a copilariei 2012, de pe pagina noastra de Facebook.

Prietenii Comunitatii Copilul.ro si partenerii nostri la petrecere

Cafe-Antipa-logoZurlimilupanivea-babymicutul.roLiberty_CenterGhemutzas-sweets-logoCofetaria-PiticotdanonePraisbaby care-logo

bastilia_librariumhollywood-multiplexzdrovit

bookland-logoGonfly-logo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comunitatea copilul.ro Campanie umanitara Campanie valea screzii

Articole recomandate

Citeste si despre