Copilul.ro, de 10 ani alaturi de voi!

/ / Modificat: 2015-03-20
Copilul.ro, de 10 ani alaturi de voi!

Asemeni unui copil care creste precum Fat-Frumos din poveste, uimindu-si parintii, site-ul nostru a ajuns la cea de-a 10-a aniversare.

Ne bucuram si ne minunam de multimea de articole informative pe care am reusit sa vi le oferim in tot acest timp, de numarul mare de subiecte din forum pe care voi le-ati deschis pentru a va exprima grijile si framantarile cu privire la tot ceea ce tine de fertilitate, sarcina, bebelusi sau copii mai mari si, nu in ultimul rand, de copilasii vostri, pe care ii simtim ca parte din familia noastra mare numita Comunitatea Copilul.ro. Prin intermediul vostru, am fost parte din viata acestor copii, inca din momentul conceptiei.

 Copilul.ro 10 ani

Sunt 10 ani de cand invatam alaturi de voi ce inseamna sa fii parinte. Am incercat mereu sa va oferim cele mai bune informatii si am invatat din nevoile voastre cum trebuie sa ne structuram site-ul si informatiile pe care vi le oferim.

Pentru ca bucuria noastra consta in a va oferi voua tot ce e mai bun si mai bine pentru voi si pentru copiii vostri, sarbatorim cea de-a 10-a aniversare Copilul.ro printr-un concurs special cu premii pe masura. Ne este alaturi partenerul nostru Philips AVENT, cu premii in valoare totala de 2500 lei.

CONCURS: Copilul.ro implineste 10 ani!

Stim ca va plac provocarile! Si noua! Si tocmai de aceea am optat pentru aceasta varianta de concurs, in cadrul caruia, in fiecare saptamana, pana pe 15 decembrie, de ziua noastra, va invitam sa raspundeti provocarilor noastre "de suflet":

  • Provocarea 1 (se activeaza pe 11 noiembrie): Copilul.ro in viata ta
  • Provocarea 2 (se activeaza pe 17 noiembrie): Pozele tale ATUNCI vs. ACUM
  • Provocarea 3 (se activeaza pe 24 noiembrie): Ghiceste membrii echipei
  • Provocarea 4 (se activeaza pe 1 decembrie): Urari la ceas aniversar
  • Provocarea 5 (se activeaza pe 8 decembrie): Logo-ul Copilul.ro, vazut de voi

 Copilul.ro 10 ani

Mergem cu provocarea si mai departe si, pentru ca stim ca intotdeauna este loc de mai bine, va invitam sa ne scrieti pe mail la info@copilul.ro tot ceea ce va place, dar si ceea ce nu va place la Copilul.ro, ce considerati ca trebuie sa ramana asa cum este si ce trebuie imbunatatit.

Raspunsurile voastre intra intr-un concurs cu un premiu surpriza!

Asadar, nu uitati: seria de provocari va asteapta in pagina CONCURS: Copilul.ro implineste 10 ani!, iar pentru cel de-al doilea concurs asteptam pe info@copilul.ro feedback-ul vostru legat de site.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre