4 produse care te ajuta sa ingrijesti corect pielea bebelusului tau

/ / Modificat: 2015-06-30
4 produse care te ajuta sa ingrijesti corect pielea bebelusului tau

4 produse care te ajuta sa ingrijesti corect pielea bebelusului tau

Pielea bebelusului trebuie hidratata si hranita dupa fiecare baita cu produse de ingrijire concepute special pentru pielea sensibila si delicata de la aceasta varsta. Atunci cand cumperi o lotiune sau crema de corp pentru micutul tau, este important sa ai in vedere o serie de criterii si recomandari utile.

Citeste cu atentie eticheta fiecarui produs cosmetic de curatare sau ingrijire a pielii si asigura-te ca este adecvat tipului de piele pe care il are bebelusul. Nu uita si de lotiunile de protectie solara, care trebuie aplicate in orice perioada a anului, incepand cu varsta de 6 luni. 

Produsele care te ajuta sa ingrijesti corect pielea bebelusului tau trebuie sa aiba pH neutru si sa nu contina alcool, substante toxice sau parfumuri cu efect iritant.

Lotiunea de spalare

Cea mai importanta componenta a ritualului de ingriijire a pielii bebelusului este baita efectuata corect. In afara de faptul ca trebuie sa folosesti apa calduta (niciodata fierbinte), ai nevoie si de o lotiune speciala de spalare, creata pentru pielea sensibila de la aceasta varsta, fara parfumuri si alti compusi toxici. 

De exemplu, Lotiunea de spalare din cap pana-n picioare JOHNSON’S® Baby TOP-TO-TOE® Bath, testata dermatologic, este sigura pentru pielea nou-nascutului chiar din prima zi. Cu ingrediente atent selecÈ›ionate, lotiunea este recomandata de la prima imbaiere. Un studiu clinic recent a demonstrat ca Lotiunea de spalare din cap pana-n picioare TOP-TO-TOE® este la fel de sigura precum apa pura.

Servetelele umede pentru bebelusi

Practice si salvatoare de timp, servetelele umede pentru bebelusi se numara printre produsele de baza in ingrijirea pielii bebelusului. Ai grija sa le eviti pe cele cu parfum puternic, intrucat compusii chimici pe care îi contin pot fi nocivi pentru pielea delicata a celui mic.

O alternativa sigura sunt Servetelele igienice de curatare delicata JOHNSON’S® Baby, cu formula "fara lacrimi", blanda si delicata chiar si pentru ochi. Le poti folosi pe tot corpul bebelusului, deoarece nu contin sapun si alcool. 

Lotiunea de corp hidratanta

Intrucat pielea unui bebelus ne este inca suficient dezvoltata, aceasta are nevoie de ajutor in mentinerea nivelului optim de hidratare. Iata de ce este bine sa adaugi pe lista de produse pentru ingrijirea celui mic si o lotiune cu efect hidratant.

Inainte de culcare, fa-i bebelusului o baie calda cu ajutorul spumantului pentru baie Baby BEDTIME BATH®, apoi maseaza-i pielea delicat cu lotiunea pentru hidratare Baby BEDTIME LOTION™. Fiecare produs contine NaturalCalm™, un amestec patentat de arome relaxante. 

Si uite asa nu vei afla ce inseamna sa ai probleme cu pielea micutului tau rasfatat!

Uleiul de corp

Are acelasi efect ca lotiunea de hidratare, insa iti ofera un plus important: te ajuta sa transformi masajul bebelusului intr-un moment foarte placut pentru amandoi. Uleiul de corp pentru bebelusi creeaza o bariera de protectie usoara a pielii, insa ai grija sa fie hipoalergenic si testat dermatologic.

O varianta excelenta este Uleiul de corp cu Aloe Vera JOHNSON'S® Baby Oil, cu extract natural de Aloe Vera, cunoscuta pentru calitatile sale calmante. Este excelent pentru masarea bebelusului si foarte potrivit pentru pielea sensibila a acestuia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijirea pielii bebelusului Ingrijire delicata pentru bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre