Top zece jucarii pentru copii

/ / Modificat: 2015-06-26
Top zece jucarii pentru copii

Top zece jucarii pentru copii

Ghidul "prietenilor" copilului.

Gasirea unei jucarii speciale pentru micutul tau te poate transporta inapoi in timp intr-un moment din viata ta in care ursuletul era cel mai bun prieten al tau. Magazinul de jucarii te face sa te simti din nou ca un copil. Toate sunt dragute si distractive. Cum le-ai putea rezista…?

Iata o lista cu cei mai buni zece prieteni de plus dragalasi pentru bebelusul tau!

Numarul 1 - Ursulet de plus

Un clasic fara varsta pe care-l vei gasi in aproape toate camerele de copii. Formele si materialele pot varia, dar obiectivul sau ramane acelasi.

Numarul 2 - Iepurasul

Iepurasii sunt dragalasi si numai buni de strans in brate. Iepurasii au staruit in imaginatia copiilor zeci de ani. De la Iepurasul Peter la Bugs Bunny, oricui ii plac animalutele cu coada ghemotoc.

Numarul 3 - Oita

Cu blana moale si pufoasa – e tovarasul perfect pentru o noapte de somn bun. „Lipicioasa" din fire, e binevenita in orice patut. E foarte posibil ca unii parinti sa fi numarat oi inainte sa poata adormi alaturi de bebelusii lor.

Numarul 4 - Dinozaurul

Nou-venitul preistoric a ajuns repede in cutia cu jucarii. Datorita unei intregi suite de blockbustere cu dinozauri, T-Rex si compania s-au mutat de-a binelea.

Numarul 5 - Caini si pisici

Aceste copii ale animalelor de companie sunt tovarasi familiari pentru orice copil.

Numarul 6 - Soricelul

Devenit o imagine clasica datorita lui Mickey, aceste fiinte supradimensionate pot fi dragute si carismatice.

Numarul 7 - Ratusca

Tovarasul clasic de baie, tipul colorat in mare parte in galben a venit la mal. In forma sa mai putin solida, draguta si pufoasa macane toata ziua.

Numarul 8 - Prietenii de la ferma

Esti crescuta la tara? Ce-ai zice sa canti "Batranul Mac Donald avea o ferma…" cu niste animale de la ferma – pui, vite, purcei si multe alte animale.

Numarul 9 - Animale salbatice

Lei, tigri, elefanti si maimute. Porneste intr-un safari prin jungla. Nu trebuie sa ai mult curaj. Atat timp cat sunt in marime miniaturala si nu urla sau nu musca, sunt bineveniti in camera bebelusului.

Numarul 10 - Sub mare

Colorati si exotici, pestii si alte vietati marine sunt distractive pentru aventuri subacvatice inchipuite. Sau versiunile din cauciuc ii pot tine companie ratustei in cada.

Grija pentru piele, grija pentru viata! Afla mai multe pe NIVEA Baby!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamica experta Trucuri si sfaturi pentru ingrijirea bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre