MindStreets organizeaza in data de Joi 15 decembrie ora 18:00 atelierul de cunoastere si dezvoltare dedicat femeilor care doresc sa isi reinceapa cariera dupa concediul de maternitate sau dupa o pauza indelungata de la locul de munca.

Esti intr-o perioada de tranzitie personala. Te gandesti sa te reintorci la munca si esti preocupata de cum va afecta aceasta tranzitie familia si pe tine. Grija pentru copil, dorinta de a fi prezenta cat mai mult in viata lui si a familiei trebuie armonizate cu programul de lucru, cu motivarea si dorinta de evolutie profesionala. Acest workshop te va ajuta sa intelegi impactul acestei tranzitii si sa il plasezi in contextul scopului vietii tale. Toate deciziile si actiunile in viata, inclusiv cele legate de cariera, trebuie sa se alinieze cu acel scop.
Intoarcerea la munca dupa o pauza in cariera, dorinta de a incepe o activitate pe cont propriu sau cautarea unui job fara prea mare succes poate fi cu siguranta o experienta frustranta.
Intareste-ti increderea in tine participand la intalnirea noastra care iti va oferi suportul si energia de care ai nevoie pentru:

* A-ti crea planul de cariera si de cautare a jobului dorit in asa fel incat tranzitia inapoi la munca sa se realizeze cat mai lin.
* A-ti descoperi valorile, calitatile unice si talentele si cum sa te prezenti cat mai bine in fata unui potential angajator;
* A invata cum sa identifici si sa intelegi propriile bariere;
* A invata cum sa iti setezi obiective pentru cariera ta;
* Sa-ti elaborezi planul de actiune.

Jobul ideal este cel care se potriveste personalitatii tale si combina aptitudinile personale cu lucrurile care te pasioneaza. Aceasta intalnire extrem de practica iti va oferi oportunitatea de a-ti analiza calitatile profesionale si experienta in mod obiectiv si sa iei deciziile necesare pentru a actiona cat mai bine. Iti vei clarifica ce vrei de la etapa urmatoare a vietii si ce iti doresti pe termen lung. Acestea pot fi: intoarcerea la acelasi loc de munca, invatarea sau imbunatatirea unor skill-uri profesionale, mutarea la o alta companie, schimbarea rolului in organizatie sau renegocierea postului actual.

La sfarsitul acestui workshop iti vei clarifica :

* valorile: lucrurile care sunt importante pentru tine in viata si la locul de munca, precum realizarile, statutul sau autonimia;
* pasiunile: ce anume faci cu placere;
* ce tip de personalitate ai: ce trasaturi, ce te motiveaza si ce nevoi ai;
* competentele: activitatile la care esti buna, ca scrisul, lucrul la calculator, cercetarea etc.
* iar la final vei pleca cu un plan de actiune si pasii urmatori pentru a-ti atinge obiectivul dorit in cariera aliniat la valorile si personalitatea ta.

Cui i se adreseaza?

Femeilor care doresc sa isi reinceapa activitatea dupa concediul de crestere al copilului.
Femeilor care au facut o pauza mai lunga din sistemul fortei de munca.
Femeilor care doresc sa isi schimbe actualul loc de munca.
Femeilor care doresc sa porneasca propria afacere.

Locatia: Va asteptam joi 15 decembrie, orele 18:00 – 21:00 intr-o locatie a aromelor si detaliilor, a deschiderii pentru frumos: Ceainaria Rendez-Vous (adresa: Calea Floreasca 102, sector 1 Bucuresti), unde ne vom delecta dar si energiza pe parcursul intalnirii noastre cu ceaiuri deosebite insotite de minunatele prajiturele de casa Coffet.

Participarea la acest atelier este de 90 RON de persoana, primele trei persoane inscrise beneficiind si de trei sedinte gratuite de coaching.
Pentru a iti rezerva un loc foloseste formularul de inscriere.

Cine faciliteaza acest atelier?
Monica Nicolescu este coach certificat, lucrand cu oameni care cauta sa isi dezvolte continuu abilitatile si sa isi traiasca viata din plin. In procesul de coaching aduce o continua sursa de energie, creand un mediu de incredere si relaxant unde tu te poti focusa pe nevoile si aspiratiile tale, pe actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi ca sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.
Este mama unui baietel de doi ani caruia i se va alatura in curand inca un fratior. Din aceasta perspectiva a aparut si dorinta de a crea un spatiu de dezvoltare si cunoastere personala pentru femeile care traverseaza perioade de schimbare atat personale cat si profesionale.