Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Novice admin's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.03.2010
  Postari in forum
  508

  Concurs: Fii activa pe forum si castiga pachetul Sensitive pentru familia ta! (2)

  Intra pe forumul Copilul.ro, acumuleaza cat mai multe postari in perioada 27 februarie - 27 martie si poti castiga pachetul Sensitive pentru familia ta! Pachetul Sensitive complet contine 1 Pur balsam 1,35 ml, 1 Persil Sensitive 40 spalari si 1 Silan Sensitive 2l!  Ce trebuie sa faci?

  Indiferent ca esti utilizator cu vechime sau doar ce ti-ai facut cont pe site, poti participa la concursul nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe forum, sa citesti discutiile deja deschise, sa postezi la cele care-ti trezesc interesul sau sa deschizi subiecte noi si pe langa faptul ca-ti vei face o multime de prietene virtuale, vei fi inscrisa automat in concursul nostru.

  Castigatoare va fi utilizatoarea care in intervalul 27 februarie - 27 martie acumuleaza cele mai multe postari.

  Premiu

  Un pachet Sensitive pentru familia ta! Pachetul Sensitive complet contine 1 Pur balsam 1,35 ml, 1 Persil Sensitive 40 spalari si 1 Silan Sensitive 2l!


  Nota

  Nu vor fi luate in considerare postarile pe topice pe care nu s-a mai postat de mai bine de 3 luni. Ideea concursului este sa dezvoltam comunitatea, sa ne facem prieteni virtuali si sa furnizam informatii cu adevarat utile celorlalti utilizatori.


  De asemenea, va rugam, ca in momentul in care hotarati sa deschideti un topic nou sa o faceti in conformitate cu regulamentul forumului.


  Nu uitati sa folositi modulul de Search al site-ului aflat in partea de sus pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il deschideti nu a fost deja discutat in trecut!

  Perioada de desfasurare: 27 februarie 2015 - 27 martie 2015

  Inspiratie si creativitate va dorim!

  Multa bafta!

 2. #2
  Administrator Floricica Novice admin's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.03.2010
  Postari in forum
  508
  Dragelor,


  Concursul s-a incheiat!


  Utilizatoarea care a adunat cele mai multe postari in perioada 27 februarie 2015 - 27 martie 2015 si care a respectat regulamentul este teodoraioana.


  Felicitari castigatoarei!


  Va multumim tuturor pentru implicare si va asteptam cu drag pe forumul nostru!

 3. #3
  teodoraioana
  Guest
  Draga echipa, multumesc frumos dar daca va mai fi acest concurs cu pachetul Sensitive pe viitor, sa nu ma mai luati in calcul ca sa castige si alta fata, chiar daca eu am avut cele mai multe postari, eventual sa ii dati la locul 2 :-)...

  Multu frumos:-)

 4. #4
  teodoraioana
  Guest
  Admin, nu am primit premiul. Oare stiti cand ajunge?noi plecam din tara cateva zile....

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari