Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita szmly91's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.09.2014
  Postari in forum
  6

  Concediu maternal - de la sarcina la nastere?

  Buna, ne dorim un bebe. Insa eu lucrez la o cafenea de 3 ani, unde sunt expusa fumului de tigara si stresului, lucrez doua zile de dimineata pana seara tarziu, si doua sunt libera. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar am auzit cum ca as putea primi concediu maternal inca de la primele luni de sarcina, din cauza conditiilor de la servici. Stie cineva mai multe detalii? Un alt site sau forum de unde sa ma informez?

 2. #2
  Floricica Nou Venita fishy's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.08.2014
  Postari in forum
  4
  Poate e momentul sa iti schimbi locul de munca :) (glumesc) Din ce stiu, se poate.. daca iti da medicul dovada ca nu poti lucra pe perioada sarcinii. Dar trebuie sa fie un motiv destul de serios legat de sarcina..nu ca e fum mult la serviciu..adica nu cred ca asta e un motiv atat de serios. Cel mai sigur vorbeste cu medicul.
  Si multa bafta!!!

 3. #3
  Floricica Nou Venita szmly91's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.09.2014
  Postari in forum
  6
  Mersi. Eu cred ca fumul altora de tigara 16 ore pe zi, statul in picioare si stresul (pt ca lucrez in cafenea, unde se consuma alcool.......) sunt motive destul de serioase. Dar asta e doar opinia mea. :) deocamdata caut sfaturi. urmeaza o vizita la ginecolog!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari