Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Novice bianca291's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2009
  Postari in forum
  294
  Avem o mamica aici pe forum care are un baietel de 3 ani jumatate cu o malformatie numita focomelie distala. agenezie digito-palmara,deficienta transversala 1/3 proximala antebrat stang, cu rudimente diditale, mai exact nu are o palmuta.Pt prima operatie are nevoie de 3000 euro iar pt restul 30.000 de euro.Daca punem maina de la mana o putem ajuta cel putin sa treaca de prima operatie.Dansa mai are doi copilasi superbi.Pt a vedea ca nu sunt vorbe aiurea va dau si siteul lui www.mathiasandrei.com.HAIDETI MAMICI SA O AJUTAM FIECARE DINTRE NOI ISI PERMITE SA FAC O ECONOMIE CAT DE MICA DAR F BINE VENITA PT EA.Suntem mame si noi sau vom fi deci ne doare!!!

 2. #2
  Floricica Novice bianca291's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2009
  Postari in forum
  294
  haidetyi mamici sa o ajutam

 3. #3
  Floricica Nou Venita viopau's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.09.2009
  Postari in forum
  3
  Ma numesc Paula, mamica unui baietel de 1 an jumate pe nume Alex, care la varsta de 3 luni a fost diagnosticat cu nucoviscidoza. As dori sa i-au legatura cu dvs. sa mai discutam pe linie medicala si ce tratament urmati, ce va mai recomandat medicul, daca va deconteaza casa de sanatate ceva din tratamentul acestei boli.

 4. #4
  Floricica Nou Venita raluca teodoru's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.04.2006
  Postari in forum
  51
  Viopau, adresa mea de mess e: raluca_miruna_teodoru
  Din pacate, casa de asigurari nu prea deconteaza in cazurile astea...

 5. #5
  Floricica Nou Venita rudolfleonard's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.10.2009
  Postari in forum
  25


  Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani și bani prea puțini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecțiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu și nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie și scolioză toracică și am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet și credință în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donații în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutați-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulțumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare și câte sinonime ar putea descrie situația acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenței noastre. În fiecare zi semenii noștri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunț să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă și pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată și neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor și orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie și tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situația lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari