Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182

  Idee Redirectioneaza 2 la suta pentru Casa de copii din Domnesti

  Si tu poti ajuta Casa de Copii din Domnesti redirectionand 2% din impozitul datorat Statului

  Pana la 15 martie 2011, unitatile angajatoare, fie ca sunt SRL-uri, SA-uri sau institutii de stat, vor incepe sa elibereze tuturor angajatilor fisele fiscale care evidentiaza veniturile incasate si impozitele achitate in cursul anului 2010.

  Tot ce trebuie sa faci este sa completezi forumularul tip numit "Declaratia 230" prin care soliciti ca, din impozitul total pe care l-ai achitat deja in cursul anului 2010, statul sa directioneze 2% catre Fundatia Casa LIDIA (fosta Copiii Impotriva Intunericului).

  Daca beneficiezi si de venituri din alte surse sau daca ai numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor etc.) poti ajuta Casa de Copii completand "Declaratia 200".

  Este simplu, rapid si nu te costa nimic!

  Pasii pe care trebuie sa-i urmezi in acest demers sunt prezentati in pagina: Contribuabili

  Pe scurt, completeaza formularul "Declaratia 230"/"Declaratia 200" cu datele tale personale din buletin si ale Fundatiei:

  Fundatia CASA LIDIA (Fosta Copiii Impotriva Intunericului) C.F. 13094090 BANCA; BLOM BANK FRANCE
  CONT: RO 73 BLOM 2511306337650101, Surcusala Unirii
  Casa de Copii Adresa: Com. Domnesti, str. Tudor Vladimirescu, nr.107, Ilfov. Tel. 0722.924.868.

  Trimite apoi formularul completat, prin posta, catre Administratia fiscala din zona/sectorul in care locuiesti.

 2. #2
  Floricica Senior Diandrea's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.05.2009
  Localitate
  Satu Mare
  Postari in forum
  2.564
  Cu tot respectul pentru acest forum, pentru administratori...dar si pentru problemele fiecaruia...mi se pare o lipsa de respect acest topic...fiecare doneaza si isi alege instituia pentru care opteaza in functie de ceea ce este primordial pentru el....Totusi, daca se face aceasta reclama pentru aceasta Casa de copii, mi se pare normal sa vina fiecare cu o propunere...eventual topicul sa se numeasca "Cui redirectionati cei 2% din impozit?"....sa auzim pareri, puncte de vedere diferite....
  Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,nu minimalizez problemele si lipsurile acestei institutii.... dar nu e corect ca sa faca aceasta propunere fara sa fie mentionate si alte alternative....Sunt atatea ONG-uri.....care militeaza pentru copii bolnavi de leucemie, autisti, pentru persoane cu dizabilitati fizice.....nu ar fi corect sa le dam si lor o sansa de a fi auziti....?

 3. #3
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182
  Buna, Diana!

  Iti multumim pentru mesaj si pentru intentie. Atentia noastra s-a indreptat acum catre aceasta casa de copii dupa ce am mers acolo si am vazut copiii, am vazut dedicarea cu care ii ingrijesc cei de acolo si am aflat de la ei ca nu primesc niciun fel de ajutor de nicaieri, cu atat mai putin din partea statului. Tu, in schimb, ai venit cu o idee foarte buna - sa deschidem un topic despre redirectionarea celor 2% din impozit si eu merg mai departe: mi-as dori ca in topicul respectiv sa adunam datele diferitelor fundatii care trebuie trecute in formular, pentru a oferi cumva toate datele necesare celor care sunt interesati de redirectarea celor 2 %.

  Iti multumesc mult!

 4. #4
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182
  Ne-am tinut de promisiune si am deschis topicul: Unde redirectionati cei 2% din impozitul pe venit?

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari