Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Novice admin's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.03.2010
  Postari in forum
  508

  Instructiuni de folosire Raspunde-mi ACUM!

  Raspunde-mi ACUM” se vrea a fi “colacul de salvare” pentru toate membrele Comunitatii Copilul.ro, aflate in situatii in care au nevoie urgenta de ajutor: au nevoie de o informatie, de diferite date de contact sau de un sfat pe care voi, prietenele noastre, i-l puteti da, mai repede decat oricine.

  Exemple de URGENTE:
  • Bebelusul meu a facut febra foarte mare. Cum sa i-o scad repede?
  • Am nevoie urgenta de un pediatru bun in Galati. Al meu este plecat in concediu.
  • Venim de la mare, suntem in masina. Copilul are diaree de 12 ore. Ce pot sa fac acum pentru copilul meu, pana ajung acasa?
  • Sunt in masina, ma indrept spre Bacau si am o durere cumplita de masea. Am nevoie ACUM de numarul de telefon al unui medic stomatolog bun, care primeste urgente, din Bacau!
  • Am nevoie de un medicament in 24 de ore. Se gaseste numai in Germania. Il are cineva?

  Functionalitatea acestui buton de raspuns urgent va arata cat suntem de unite, cat de stransa este Comunitatea noastra. Ne-am dori ca el sa devina un punct de reper al Comunitatii, sa stim cu totii ca putem apela oricand, pentru orice ajutor urgent de care avem nevoie si ca toti ceilalti – in masura in care o pot face – ne vor ajuta in mod prioritar.

  Ne dorim ca fiecare utilizatoare, in momentul in care intra pe forum sa treaca intai pe aici si SA AJUTE. Pentru ca orice ajutor pe care il acordam ne da noua, in primul rand, o stare de bine si se intoarce, intr-o forma sau alta, inapoi la noi. Se va intoarce atunci cand vom avea noi nevoie. Si cu siguranta va fi din partea Comunitatii noastre!

  Puneti aici numai urgentele, cererile care necesita un raspuns rapid, fara de care lucrurile ar fi de-a dreptul complicate pentru voi! Daca in Raspunde-mi ACUM gasim, intotdeauna, numai URGENTELE Comunitatii Copilul.ro, acestea vor fi foarte vizibile si putem foarte repede sa gasim o solutie.

  Puneti intrebari scurte si la obiect si raspundeti scurt si la obiect!

  Haideti sa facem in asa fel incat ajutorul nostru sa fie rapid si foarte eficient! Vom stii, astfel, ca forumul Raspunde-mi ACUM este cea mai buna si rapida solutie si pentru noi, cand vom avea nevoie!

  Dupa rezolvare, in maxim 48 de ore, mesajele se muta in alta categorie a forumului. Iar butonul Raspunde-mi ACUM ramane liber, gata sa primeasca mesajele altui utilizator, care are nevoie de ajutorul nostru.

  Cererile de ajutor umanitar le puteti pune, ca intotdeauna, in forumurile Ajutam si suntem ajutati sau in Campaniile Comunitatii pentru ca acolo ne-am obisnuit cu totii sa le gasim si sa le raspundem.

 2. #2
  Floricica Nou Venita soniadenisa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.08.2009
  Postari in forum
  2
  buna eu unde vad daca mi sa raspuns la intrebarea mea?

 3. #3
  Floricica Cu Vechime ioanabalescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.08.2007
  Postari in forum
  9.523

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari