Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ddaniella's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.02.2008
  Postari in forum
  1
  Clasa I B, Gimnaziul de Stat "Zaharia Boiu" - Sighisoara, a castigat locul I la etapa nationala a concursului "Ziua Sigurantei pe Internet 2008", cu proiectul "Eu sunt numai un copilas".

  Va invitam sa sprijiniti proiectul in competitia europeana, votand la

  http://sid2008.o2.com/default.asp (categoria 5-10 ani).  sau http://sid2008.sigur.info/index.html  Premiul I consta in dotarea clasei cu echipamente IT in valoare de 2000 euro, ceea ce i-ar face foarte fericiti pe elevii mei in varsta de 6-7 ani!

  Se poate vota pana la data de 7 februarie, voturile dumneavoastra fiind extrem de valoroase.

  Va multumim si va rugam sa ne faceti lobby.

 2. #2
  cristina elena
  Guest
  Mi se pare prea complicat sa votezi, nu este o modalitate mai simpla?
  http://sid2008.o2.com/

  http://sid2008.sigur.info/index.html

 3. #3
  Floricica Nou Venita rudolfleonard's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.10.2009
  Postari in forum
  25


  Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani și bani prea puțini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecțiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu și nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie și scolioză toracică și am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet și credință în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donații în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutați-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulțumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare și câte sinonime ar putea descrie situația acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenței noastre. În fiecare zi semenii noștri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunț să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă și pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată și neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor și orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie și tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situația lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari