Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita daniela.zaharia's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.07.2011
  Postari in forum
  14

  Foarte Bine Povestea Loredanei si Adelinei

  In urma cu 26 de ani am nascut doua fete gemene, doua flori, florile mele, care au fost sanatoase si s-au dezvoltat normal, au avut o copilarie frumoasa, au terminat un liceu si au fost inconjurate de toata dragostea noastra.
  La varsta de 17 ani insa linistea familiei noastre s-a prabusit, zguduita de diagnosticul pus pentru una din ele, Loredana avea atrofie cerebeloasa, boala degenerativa progresiva, pentru care nu exista tratament.
  Eram distrusi, cu ochii impaienjeniti de lacrimi cautam raspunsuri, ajutor, alinare orice pentru copilul nostru.
  Cum sa-i pot spune ca nu va mai putea sa mearga in picioare, ca nu va mai putea vorbi, ca lumea ei se va reduce la camera in care sta.
  Ca si cum aceasta lovitura nu era de ajuns, dupa 5 luni, acelasi diagnostic ne-a lasat fara cuvinte pentru ca si Adelina avea aceeasi boala. In mod firesc mi-am pus o sumedenie de intrebari, de ce ? de unde ? de ce noi ? de ce ele ?
  La inceput am refuzat sa cred ca este vorba despre aceasta boala, am refuzat sa cred ca este acest diagnostic, dar timpul le-a dat dreptate medicilor care l-au pus.
  Au trecut de atunci 9 ani de durere suferinta si speranta, starea lor s-a deteriorat vizibil, abia daca mai pot face doi trei pasi fara sustinere, vocabularul a devenit sarac si uneori aproape monosilabic, nu pot manca singure si nu pot face nimic singure in acest moment.
  Lumea lor este o colivie mai mare, camera lor, unde isi petrec tot timpul in fata televizorului.
  Ce poate face o mama disperata pentru copii ei atunci cand viata le este amenintata, atunci cand diagnosticul medical nu le da nici o sansa si le condamna la o moarte lenta dar sigura ?
  Ar tipa sau ar sopti la urechea tuturor celor care o pot auzi, ar cersi, s-ar umili, ar indrazni sa bata la orice usa in speranta ca ea se va deschide si va spun sigur ca niciodata nu va obosi si ca speranta nu o va parasi.
  In 2008 am reusit sa iau legatura cu un institut de medicina din China specializat in transplant cu celule stem,medicii de acolo mi-au spus ca prin acest transplant boala poate fi oprita din progresie si chiar se pot recupera in proportie de 70 %, iar pentru mine minunea prindea contur.
  Am avut programare la institutul Beike Biotech, dar lipsa banilor nu ne-a permis sa beneficiem de ea pentru ca acest tratament costa 60000 euro pentru amandoua.
  Sunt mama, si la fel ca mine sunt toate mamele din lumea asta, copii sunt dragostea, speranta si tot ce avem mai scump pe lume.
  Ajuati-ma sa le sterg lacrimile de pe obraji sa le redau zambetul si speranta ca pot pasi afara din colivia lor si ca vor putea sa zboare, pasind desculte prin gradina de flori a tineretii.
  In acest scop am deschis la BCR Sucursala Braila, urmatoarele conturi, titular de cont Zaharia Gina Daniela :
  SWIFT : RNCB RO BU IBAN : RO 62 RNCB 0048085555310002 pentru EURO,
  IBAN : RO 35 RNCB 0048085555310003 pentru USD si
  IBAN : RO 89 RNCB 0048085555310001 pentru RON.


  http://www.neacostache.com/2011/02/1...ea-s-o-ajutam/

  Speranta noastra sunteti dumneavoastra toti cei care vreti si puteti sa ajutati, va rog din suflet nu ne lasati prada disperarii, ajutati-ne.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si va doresc tot binele din lume.
  Va multumim din tot sufletul.
  Zaharia Gina Daniela – str. Plutinei nr. 29 Braila Jud. Braila cod. 810527 telefon : 0763664224
  Modificata de daniela.zaharia; 17.08.2011 la 20:55:36.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari