Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita stangabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.05.2011
  Postari in forum
  7

  Olga Petre, originara din Iasi, suna cuiva cunoscut?:|

  Buna ziua.

  Ma numesc Gabriela Stan, locuiesc in Braila, am 43 ani si apelez la d-voastra in speranta ca ma puteti ajuta, deoarece pe plan local nu am putut rezolva nimic. De mica am aflat ca sunt infiata, dar parintii adoptivi nu au vrut sa-mi spuna adevarul, mai ales mama care a fost o femeie posesiva. Dupa ce au decedat ambii parinti am incercat prin propriile mele forte sa aflu despre parintii biologici, dar imi este foarte greu deoarece nu am nici un act de adoptie,iar eu am fost adoptata din Iasi pentru ca asa au vrut. Dar deja am ajuns la o varsta si chiar nu stiu cum sa aflu. Este foarte greu sa cresti singur, stiind ca pe undeva s-ar putea sa ai o familie numeroasa. Desi am fost singura lor fiica nu am crescut in puf, am avut foarte multe de patimit, dar cu toate astea intr-un fel le multumesc ca m-au crescut. Am fost la Tribunalul Braila, de acolo m-au trimis la Arhivele Statului, iar de aici la Evidenta Populatiei, unde mi s-a spus ca este o problema confidentiala..... . Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta sa-mi gasesc mama biologica, in conditiile in care nu stiu decat ca am fost nascuta in Iasi in 1967, iar numele mamei Olga Petre,o femeie dintr-un sat de pe langa Iasi, si data emiterii certificatului de nastere fiind 08.09.1970, in Braila.
  Poate asa pe internet vede cineva care ii pare cel putin cunoscuta povestea mea si imi poate oferi un indiciu...nu mai stiu ce cale sa mai apuc...timpul trece repede si nu as vrea sa sfarsesc fara a o vedea macar...:(

 2. #2
  Floricica Senior rally's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.07.2009
  Postari in forum
  2.733
  M-a emotionat povestea d-voastra, multa bafta in cautarea familiei!

 3. #3
  Floricica Cu Vechime adryaana's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.10.2009
  Postari in forum
  7.717
  daca ai putea afla comuna din care e femeia ai putea sa te interesezi la primaria localitatii
  acolo oamenii poate sunt mai deschisi
  da,, evidenta populatiei nu da informatii decat altor institutii de stat despre adresa oamenilor si cu o motivatie solida.
  rudele parintilor adoptivi? ele nu stiu mai multe detalii?

 4. #4
  Floricica Nou Venita stangabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.05.2011
  Postari in forum
  7
  Parintii adoptivi au tinut secret si fata de rude si de aceea nici nu exista o comunicare prea buna...am inteles totusi ca in vremea cand eram adolescenta, mama biologica ar fi venit sa ma cunoasca, dar parintii adoptivi au alungat-o si nu mi-au spus nimic. Tocmai ca un facut, de fiecare data, ca se pare ca a mai venit o data sau de 2ori, eu nu eram acasa...ba eram la scoala, ba mai tarziu la servici.
  Nu am nevoie de nimic, de absolut nimic...doar sa-mi cunosc ,,radacinile'', cum se spune...

 5. #5
  Floricica Cu Vechime guest2013's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.10.2009
  Postari in forum
  5.086
  Imi dau cu parerea...

  Atat timp cat nu ai certificat de adoptie nu poti cere informatii de la evidenta populatiei.


  Poti sa te duci in Braila, la oficiul de stare civila si sa faci o cerere sa-ti vezi actele (si sa-ti dea o copie) din dosarul de nastere. acolo trebuie sa existe o copie a certificatului de adoptie.


  Cu aceasta copie (nu stiu cum ai putea sa o legalizezi, intrebi la starea civila cand soliciti copia) te duci si faci o cerere la evidenta populatiei. In calitate de fiica biologica cred ca ar trebui sa-ti furnizeze datele cerute.


  Sau "te imprietenesti" cu cineva de la evidenta populatiei, o persoana de sex feminin, mai sensibila care poate nu ar ramane indiferenta la povestea ta si ti-ar furniza aceste informatii, contrar legii privind protectia informatiilor cu caracter personal.


  Sau apelezi la emisiuni tv...


  Multa bafta!
  Modificata de scorpion02; 31.05.2011 la 09:14:22.

 6. #6
  Floricica Nou Venita stangabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.05.2011
  Postari in forum
  7
  Sa stiti ca m`am gandit si la varianta cu emisiuni tv...si trimisesem la -Din dragoste- dar iar ca un facut, tocmai se terminase si emisiunea definitiv...am un noroc...Acum nu mai e nici una pe subiect, nu?

 7. #7
  Floricica Cu Vechime guest2013's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.10.2009
  Postari in forum
  5.086
  Nu stiu emisiune pe subiect.

  Eu i-as scrie pe facebook d-nei Raluca Moianu cea care a avut mai demult la tv emisiunea "Iarta-ma!", a revenit in televiziune, acum are alt gen de emisiune, dar poate va poate indruma cui va puteti adresa.

 8. #8
  Floricica Cu Vechime guest2013's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.10.2009
  Postari in forum
  5.086
  Idei, solutii...


  gasirea parintilor biologici Pagina 1 - Forum, Avocatnet.ro


  Îmi caut mama - Forumul galatenilor de pretutindeni


  Cum pot sa dau de urma parintilor biologici, stiind numele de fata al mamei, domiciliul ei la vremea respectiva si data ei de nastere? m-ar interesa de asemenea, cum as putea sa-l gasesc si pe tatal biologic, avand in vedere ca el nu a fost declarat?

  http://observator.a1.ro/social/Fiu-s...ani_25869.html

  http://www.kudika.ro/comunitate/foru...ic/32224/.html
  "Citeste Legea nr. 273/2004 care reglementeaza adoptia si vei vedea la art. 51 alin. 4 se prevede ca dupa dobandirea capacitatii depline de exercitiu, adoptatul poate solicita tribunalului in a carui raza teritoriala se afla domiciliul sau sa-i autorizeze accesul la informatiile aflate in posesia autoritatilor publice. Deci nu trebuie decat sa formulezi o cerere adresata tribunalului si apoi in cateva termene, instanta va hotara."
  Modificata de scorpion02; 31.05.2011 la 10:25:57.

 9. #9
  Floricica Nou Venita stangabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.05.2011
  Postari in forum
  7
  scorpion02 iti multumesc pentru indrumari:)

 10. #10
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Puteti incerca si la o televiziune pana una alta. Stiu ca a fost chiar anul trecut un caz oarecum asemanator si pentru ca cei de la Pro Tv au mediatizat cazul si poza copilului mama si copilul s-au regasit dupa 20 de ani.
  In acel caz copilul disparuse de acasa, se pierduse si fiind foarte mic, nu stia sa spuna cine este, unde locuieste astfel ca a fost dus la orfelinat si apoi dat in plasament. Iar in urma stii de la tv, mama adoptiva a recunoscut poza copilului si a luat legatura prin cei de la televiziune cu mama bilogica a baiatului care nu incetase sa spere ca il va gasi.

 11. #11
  Floricica Avansata mire.t's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.05.2011
  Postari in forum
  1.765
  am citit povestea!multa bafta va doresc!

  dar cum de v-ati gandit sa apelati pe acest forum?
  ati mai scris si pe alte forumuri?

  oricum,eu zic ca bine ar fi sa mai insistati prin Iasi...poate dati de mama dvs.
  intr-un sat din iasi...oare cate Olga Petre pot fi....??

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari