Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182

  Foarte Bine Ajutor pentru sinistratii inundatiilor din Moldova

  Salvati Copiii desfasoara actiuni de interventie in satele inundate din Suceava, lucrand deja cu peste 80 de voluntari, pe teren. Constatarile facute pe teren insa sunt mult mai dramatice decat asteptarile initiale, motiv pentru care Salvati Copiii a demarat o campanie de strangere de fonduri, care trebuie sa fie sustinuta.

  Peste 800 de copii din judetul Suceava sunt grav afectati de inundatii. Printre ei, 10 copii din satul Zamostea, care au primit deja imbracaminte, apa si alimente, dar au nevoie de suport in continuare. Psihologii Salvati Copiii acorda sprijin de urgenta celor cinci frati din familia Damian din satul Voievodeasa, evacuata dupa ce apa le-a inundat casa.

  Dupa interventiile de urgenta, Salvati Copiii Romania a luat initiativa de a-i trimite pe copiii care au ramas fara locuinta intr-o tabara, unde acestia sa primeasca consiliere psihologica si emotionala. Scoaterea copiilor din mediul ostil este o prioritate, pentru ca cei mici au nevoie sa depaseasca trauma, motiv pentru care Salvati Copiii a demarat o campanie de strangere de fonduri in regim de urgenta, pentru a-i duce pe copii in tabere.

  Salvati Copiii Romania face un apel la solidaritate, iar cei care vor sa ii sprijine pe copiii aflati acum in situatie de risc, o pot face prin donatii in contul deschis la BCR Suceava: RO15 RNCB 0234 0230 4870 0010 sau direct pe site-ul salvaticopiii.ro.

 2. #2
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182

  Clubului Copiilor Sanatosi, in sprijinul persoanelor afectate de inundatii in Moldova

  Echipa Clubului Copiilor Sanatosi vine in ajutorul celor care, in aceste momente, au mare nevoie de sprijin material si mai ales moral.

  S-au format detasamente de medici si voluntari care se vor deplasa in zonele cu inundatii pentru a oferi consultanta medicala gratuita persoanelor din aceste zone, in special copiilor.

  De asemenea, a fost inceput un program de strangere de medicamente, consumabile si alimente pentru a le duce in zonele afectate de inundatii din Moldova.

  Orice ajutor, indiferent cat de mic, este binevenit!

  Pe blogul Clubului Copiilor Sanatosi poti spune, printr-un comentariu, cum vrei sa ajuti si apoi vei primi un email cu detalii despre data si locul unde se va face colectarea.

 3. #3
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182

  Salvati Copiii Romania face un apel pentru constituirea unor grupuri de solidaritate

  Salvati Copiii Romania face un apel pentru constituirea unor grupuri de solidaritate, in sprijinul copiilor din localitatile sinistrate din nordul Moldovei.

  160 de copiii din Dorohoi, Dornesti si Zamostea, judetul Suceava vor merge in cinci tabere scolare organizate de Salvati Copiii Romania, in cadrul campaniei "Ajuta apele sa se retraga si din ochii lor!", pentru sprijinirea copiilor din satele grav afectate de inundatii.

  Pentru fiecare dintre ei, Salvati Copiii Romania a decis sa constituie un grup de solidaritate, astfel incat toti cei 140 de copii sa fie inclusi in taberele scolare de la Muncel, Iasi sau de la Eforie Sud. Costul unei tabere/copil este de 500 de lei, la care se adauga aproximativ 100 lei, costul valizei de vacanta (imbracaminte, incaltaminte, si produse de igiena).

  In perioada 25 31 iulie, 50 de copii (25 copii de la Dornesti si 25 copii de la Dorohoi) vor merge in tabara de la Muncel, Iasi, urmand ca in perioada 2 29 august, alti 110 de copii (din Zamostea, Suceava si din Dorohoi) sa plece in tabara organizata la Eforie Sud.

  Salvati Copiii Romania continua campania "Ajuta apele sa se retraga si din ochii lor!", facand un apel la solidaritate si implicare sociala. Astfel, in jurul fiecarui copil se poate constitui un grup de solidaritate care sa ii sprijine recuperarea psihologica si integrarea intr-una dintre taberele scolare organizate de Salvati Copiii Romania.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari