Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Anne_Mary63's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.07.2011
  Postari in forum
  241

  Campania "Durerea nu este iubire"

  Sper ca am postat corect acest topic, insa in cazul in care am gresit rog administratorul sau adminii sa il mute unde il vor considera de cuviinta.
  "800.000 de femei recunosc că sunt victime ale violenței în familie Multe nu au curajul să vorbească pentru că legea nu le apără eficient. Dacă nu facem nimic... suntem cu toții complici. Semnează petiția! Cu un suport legal mai bun, mii de femei bătute își vor recâștiga demnitatea. Durerea nu este iubire. O campanie AcasăTV".Pentru toti cei care doresc sa semneze petitia , o pot face pe linkul acesta:
  Durerea nu este iubire
  Va multumesc si o zi cat mai placuta!!!!!!!!

 2. #2
  Floricica Cu Vechime ioanabalescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.08.2007
  Postari in forum
  9.523
  Stii care e problema reala? Ca multe stau si se coplac in aceasta situatie. Din comoditate, din teama de un nou inceput, din varii motive mai mult sau mai putin intemeiate. Sunt cazuri grave, dramatice si da, pentru acelea trebuie facut ceva pentru a avea o alternativa cand pleaca disperate de langa brutele alea.

 3. #3
  Floricica Novice nalexandra's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.03.2011
  Postari in forum
  396

  Violenta in familie

  Am vazut astazi o emisiune pe acasa tv,las un site sper ca am voie unde puteti semna o petitie impotriva violentei pt a se adopta noi legi impotriva violentei in familie,va rog mult nu neglijati,conteaza foarte mult pt unii,acest lucru!!!
  http://durereanuesteiubire.acasatv.ro/

 4. #4
  Floricica Debutanta cristynutza's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.12.2009
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  1.141
  eu una sunt inscrisa pe lista am votat si sper sa se faca ceva
  am trait o astfel de situatie un ''tata'' cu bautura si o mama care a inghit multe prea multe si pe care autoritatile nu au ajutat-o deloc

 5. #5
  Floricica Novice nalexandra's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.03.2011
  Postari in forum
  396
  din pacate unii oameni sunt mult prea egooisti si nu baga in seama lucruri mult mai importante!!!Daca ati fi primit un pumn in fata,o palma ?ati fi facut asta?
  stiu ca cine trece prin situatii asemanatoare face asta,restu...mult prea putin...oare,de ce???

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari