Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita kateryna's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.05.2007
  Postari in forum
  2
  Se spune ca, atunci cand esti sanatos, ai o multime de vise. Cand esti bolnav, ai unul singur, cel mai important si de pretuit cu adevarat. Sanatatea.

  Pentru multi dintre copiii care ajung in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni acest vis devine aproape de neatins. Asa cum poate in copilarie iti doreai sa atingi o stea...

  In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice. Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei. Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii).

  Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.  Asociatia MAME vine in sprijinul micutilor bolnavi, deruland proiectul umanitar “Atinge o Stea”.  Finalitatea acestuia o reprezinta strangerea de fonduri pentru achizitionarea unui echograf atat de necesar copilasilor aflati in lupta pentru viata, valoarea aproximativa pentru un aparat care sa raspunda cerintelor medicilor care il vor folosi fiind de 45.000 euro.

  Alaturati-va demersului nostru de a-i sprijini pe micutii care au cu adevarat nevoie de ajutor. Deschideti-va sufletul si fiti constienti ca sponsorizarea sau donatia dumneavoastra poate aduce zambetul sperantei, ca atingerea acelei stele a copilariei este posibila...  Va asteptam cu mult drag si optimism alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa transformam in realitate visul copilariei prea des curmate... iar Atinge o stea sa devina visul implinit al micutilor in suferinta!

  Cum puteti ajuta:

  -donatii prin PayPal: office@asociatiamame.com  - donatii direct in conturile Asociatiei:

  Asociatia M.A.M.E, Cod de identificare fiscala: 25454339  Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului

  Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX

  Cont EURO: R075BTRL04404205N75044XX

  SWIFT: BTRLRO22

  Bank code: BTRL  CEC Bank SA, Sucursala Bariera Mosilor

  Cont RON: RO31CECEB20343RON2225078  -prin directionarea celor 2% din impozit (banii care se vireaza catre ONG reprezinta 2% din impozitul pe venit pe care statul ni-l opreste in fiecare luna din salariu).

  http://www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica .html

 2. #2
  Floricica Nou Venita kateryna's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.05.2007
  Postari in forum
  2
  Sambata si duminica (3-4 Iulie), va asteptam la targul de handmade desfasurat in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (la Universitate), unde Asociatia M.A.M.E. va avea un stand. Aici veti putea achizitiona obiecte realizate manual de membrii si voluntarii Asociatiei M.A.M.E.- banii incasati din vanzarea acestor obiecte vor fi directionati integral spre campania Atinge o stea - achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie de la Spitalul Fundeni.

  Pana la acest moment s-au strans 9.900 de euro pentru campania "Atinge o stea" - achizitionarea unui ecograf pentru sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni. Copiii bolnavi de leucemie au nevoie in continuare de ajutorul vostru!

  Au mai ramas 8 zile in care puteti trimite un sms la 858 si sa donati 2 euro pentru copiii bolnavi de leucemie. Haideti sa fim alaturi de acesti copii si sa le dam o sansa la vindecare! Pentru noi (cei sanatosi) un sms inseamna 2 euro, dar pentru copiii internati in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni inseamna VIATA! Haideti, ca impreuna, sa achizitionam aparatul ecograf atat de necesar in aceasta sectie.
  Ajutati-ne sa facem cat mai cunoscuta campania noasta si astfel sa dam o sansa acestor copii.

  Asociatia MAME ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf, prin donatii facute in contul Asociatiei M.A.M.E. RO03BTRL04401205N75044XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Iancului sau prin transmiterea unui sms la numarul* - 858! Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni.

  Trimite acum SMS la 858!

  (* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA).

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari