Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita anymari's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.09.2007
  Postari in forum
  24
  Acum o saptamana, in satul sotului meu din Neamt, o familie care o ducea de pe o zi pe alta a ramas fara sprijin. Tatal a trei copii s-a stins din viata in urma unei crunte boli la ficat. Mama nu are niciun venit, in afara de alocatiile copiilor. Copii au: 6 ani, 3 ani si 1 an jumatate. Toti stau in casa cu parintii tatalui. Sunt necajiti, ca sa nu spun saraci. Daca puteti sa ii ajutati cu cate putin. Hainute, jucarii, papucei, ce puteti. Imi este foarte mila de ei. Am si eu 2 copii si o sa ii ajut si eu cu ce pot. Am mai apelat si pe la prieteni. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa le pot face o bucurie de Craciun, cat de mica.

 2. #2
  Floricica Nou Venita anymari's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.09.2007
  Postari in forum
  24
  M-am interesat azi mai bine despre situatia prezentata de mine. Sunt trei fetite. De copii are mai mult grija soacra mamei. Ar fi vrut sa ii ia in plasament, dar nu se poate din cauza conditiilor unde traiesc. Am inteles ca mama copiilor nu prea are grija de ele. Au fost ajutati de vecini foarte mult, atunci cand au botezat copii, cand a murit tatal lor. Eu sper sa le fie bine, bunica lor e o femeie luptatoare si muncitoare. Are o pensie modesta si alocatiile copiilor de 290 lei. Mai greu o sa ii fie cand or incepe fetitele scoala.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari