Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita bistriceanuviorel's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.12.2010
  Postari in forum
  4

  Ajutor pentru Dragos Gabriel

  Vă cerem sprijinul pentru a-l ajuta împreună pe Dragos, un copil încercat acum de soartă, dar care, cu ajutorul lui Dumnezeu și al nostru, poate depăși momentele cumplite prin care trece.
  Eu sunt o persoana simpla care lucreaza intr-un sistem bancar dar care doreste sa ajute un om . Avand contact zilnic cu foarte multe persoane am cunoscut acum patru ani un om deosebit. Este clientul nostru si in atatia ani a devenit si prietenul nostru, toti colegii il cunosc si-l apreciaza pentru puterea lui de a depasi momentele grele din viata lui .De doi ani sufera o adevarata drama. Are doi copii , o fata si un baiat , fata este copilul cel mare iar baiatul este cel mic si cu probleme. Noi colegii am aflat de drama acestui client abia acum o luna pentru ca el, tatal , a incercat cu toate eforturile sa –si ajute familia , dar a ajuns intr-un punct in care a cedat. Tatal lucreaza in sistemul bugetar , salariul i-a fost diminuat , sotia lui nu lucreaza pentru ca trebuie sa aiba grija de cel mic iar cheltuielile cu boala copilului cresc pe zi ce trece si ei nu mai razbesc. Costurile tratamentului urmat pana in prezent de Dragos s-au ridicat la suma de aproximativ 15 000Eur.
  Drama acestui baietel a inceput in 07/07/2008 cand s-a nascut cu o suferinta perinatala (ruptura de placenta), ce a necesitat resucitare neonatala , dupa resuscitare starea generala s-a mentinut grava , a necesitat ingrijire in conditii de incubator ,si ventilatie mecanica timp de 3 zile. A prezentat convulsii neonatale in primele 3 zile de viata tratate cu Fenobarbital . Dupa externarea din maternitate a continuta sa prezinte intermitent miscari cu aspect clinic la menbrul superior drept , a avut dezvoltare psihomotorie intarziata – nu sta in sezut.
  Internarile lui sint multiple din cauza sistemului imunitar scazut acest copil sta
  mai mult in spital decit acasa
  Acest copil face zilnic tratament , kinetoterapie iar ca o ultima concluzie a medicilor la un ultimul control efectuat copilul are:
  o epilepsie focala simptomatica – crize parietale , motorii , branhiale , aproape continue
  o hemipareza dreapta spastica
  o intarziere in dezvoltarea neuropsihomotorie – varsta de dezvoltare cca. 6 luni
  o microcefalie
  o astm bronsic
  In urma numeroaselor internari in spitalele neurologice din Romania si clinici de recuperare nu s-a constatat o ameliorare a starii de sanatate , motiv pentru care parintii au apelat la serviciile clinicii BAMBINO GESU din orasul Roma din Italia care si-a dat acordul pentru a merge la un consult pentru investigatii si tratament. Costurile spitalizarii si tratamentului de specialitate depasesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei . Aceste costuri sunt de 35 000 Eur.
  Daca am aflat despre un caz umanitar si consider ca pot sa ajut,
  atunci ajut in masura in care pot oferi acest ajutor al meu, realist.
  Ce se poate face si cum, eu am explicat in randuri scrise mai sus pentru cei care vor sa ajute acest copil.
  Insa, impreuna cu ajutorul oricat de mic dar prompt al Dumneavoastra, cea/cel care cititi acum aceasta pagina, acest copil ar putea fi salvat! Nu conteaza atat suma donata cat numarul persoanelor care fac acest gest din suflet!
  Nu uitati: pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea va rugam sa spuneti mai departe, tuturor cunoscutilor Dumneavoastra, despre acest copilas chinuit, a carei viata depinde de Oamenii din jurul lor!
  "Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii sunt Oameni! Alege sa fii Om, nu doar un simplu trecator!"
  Donatiile pot fi facute pe numele : Bistriceanu Dumitru Viorel tatal lui Bistriceanu Dragos Gabriel
  TELEFON TIP TELEDON 0900900020=2EURO , 0900900022=5EURO , 0900900024=10EURO APELABILE DECIT DIN RETEAUA ROMTELECOM
  Cod IBAN EUR: RO40INGB0000999902229930
  Cod IBAN RON: RO46INGB0000999902229919
  Nr de telefon 0763168011
  Un baietel de doi ani si jumatate are nevoie de ajutor in lupta cu boala care il chinuie - VIDEO
  Imagini atasate
  Modificata de bistriceanuviorel; 12.02.2011 la 18:28:55.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari