Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mmoatta's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.07.2007
  Postari in forum
  1
  Buna,  Sunt Andrei si m-am nascut pe 8 octombrie 2008.

  Inca de la nastere am avut numeroase probleme, fiind internat si operat la varsta de numai sase zile de enterocolita ulcero-necrotica, cu complicatii grave – peritonita cu septicemie.

  Cu ajutorul bunului Dumnezeu si al unor medici minunati de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” Bucuresti, am trecut peste acest moment greu, dupa mai bine de doua luni de tratament in spital, in sectiile de terapie intensiva si pediatrie.

  Astazi, implinesc zece luni, din care sase le-am petrecut internat in spital, avand diferite infectii severe: faringita acuta, stomatita micotica, anemie carentiala, otita medie, otomastoiditã (cu interventie chirurgicala), enterocolita, infectie cu bacilul piocianic, septicemii cu candida, acidoza.

  Acum sunt din nou in spital, internat cu laringita si, din nou, infectie cu bacilul piocianic si acidoza metabolica.

  In urma unor analize specifice efectuate la Institutul National “Victor Babes”, concluzia a fost ca sistemul meu imunitar a fost si este foarte afectat, orice afectiune, oricat de mica si de banala ar parea, manifestandu-se mult mai intens si mai grav.

  Dupa alte analize, efectuate de aceasta data la Spitalul de Copii din Zurich, Elvetia, concluzia este una destul de dura: diagnosticul este neutropenie congenitala severa.

  Din pacate, un diagnostic final – pentru tipul de sindrom – si un tratament adecvat (care in unele cazuri este zilnic si pe viata) nu pot fi stabilite decat tot in urma unor analize specifice efectuate in strainatate.

  Un lucru este totusi cert, chiar daca este foarte dur: cu toata bunavointa, priceperea si profesionalismul lor, medicii din Romania nu ne pot ajuta, datorita lipsei de experienta, a aparaturii si a studiilor de cercetare pe aceste tipuri de tratamente.

  Singura noastra sansa ramane astfel tratamentul in strainatate, unde din pacate C.N.A.S. nu ne-ar deconta (prin celebrul formular E112) un tratament pentru o boala cronica.

  Eu nu stiu ce inseamna toate aceste cuvinte, stiu doar ca ma chinuie si nu ma lasa sa ma bucur de viata.

  Cei care doresc sa imi intinda o mana de ajutor o pot face in conturile umanitare de mai jos, deschise la Banca Comerciala Romana, Sucursala Rm. Sarat :

  RO65 RNCB 0097 0039 9051 0001 – LEI

  RO38 RNCB 0097 0039 9051 0002 – EURO

  RO11 RNCB 0097 0039 9051 0003 - USD

  Cod BIC (sau SWIFT):

  RNCBROBU sau RNCBROBUXXX

  Nume titular cont : Bilauschi Daniela Nicoleta  Informatii suplimentare gasiti pe site-ul meu : http://andreibilauschi.xhost.ro/  Pentru o vorba buna, va rog sa luati legatura cu parintii mei :

  Daniela Bilauschi – 0745.06.33.42

  e-mail : dana_bilauschi@yahoo.com

  Lucian Bilauschi – 0745.00.24.30

  e-mail: lucian_bilauschi@yahoo.com  Va multumesc din suflet!

  Andrei

 2. #2
  Floricica Cu Vechime bjmaryo's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.07.2007
  Localitate
  Piatra Neamt - Reghin
  Postari in forum
  6.462
  sanatate puiutului Andrei![imbratisarea][imbratisarea]

 3. #3
  Floricica Avansata cojocari ruxandra's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.05.2009
  Localitate
  arges
  Postari in forum
  1.320
  curaj si sa dea domnul sa se faca bine acest sufletel.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari