Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita vasyvio's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.02.2012
  Postari in forum
  4

  Nelamurit Tratament cu Viread in sarcina?

  Tratament cu Viread in sarcina?!

  De 3 ani, am hepatita b cronica, si sunt in 2 luni si o saptamana de sarcina . Am facut analize pentru viremie si am HBV-DNA 99.000 klU/ml.

  Doctorul infectionist a spus sa iau Viread, sa scada viremia, dar findca locuim intr-o tara straina, si nu suntem de ai lor, nu ni se da mai mult informatii.

  Imi este frica si sa iau si sa nu iau .Am nevoie de un sfat, sarcina pana acuma decurs foarte bine. Viread poate sa-mi afecteze bebelusul? Ce se intampla daca nu iau nici un medicament si merg prin credinta?

  Astept sfaturi, de la persoane care au luat Viread in timpul sarcinii.

  va multumesc din suflet.
  Modificata de vasyvio; 13.12.2013 la 19:43:19.

 2. #2
  Floricica Nou Venita Raluchet's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.06.2011
  Postari in forum
  193
  Un numar moderat de gravide expuse la tratamentul cu viread nu au indicat malformatii sau efecte toxice fetale/neonatale asociate cu administrarea de fumarat de tenofovir disoproxil. Studiile la animale nu au evidențit efecte toxice asupra funcției de reproducere sau gravide .
  Cu toate acestea, fumaratul de tenofovir disoproxil a determinat diminuarea indicelui de viabilitate si a greutatii puilor,in studiile de toxicitate peri-si postnatala,la doze maternotoxice.

  Multa sanatate si sarcina usoara!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari