Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Sarcina toxica

  Sarcina toxica este o perturbare aparuta cel mai frrecvent in primul trimestru de sarcina din cauza modificarilor produse de sarcina si se presupune ca la baza ar fi modificarile hormonale.

  In cazul unei sarcini toxice viitoarea mamica va urma un tratament in spital si presupune o monitorizare atenta a alimentatiei gravidutei, apoi administrarea de medicamente specifice pentru starile de voma si o serie de perfuzii care sa ajute la reechilibrarea metabolica.

  In cazul unei sarcini toxice extrem de severe ce poresupune dexechilibre metabolice grave se poate recomanda oprirea sarcinii si efectuarea unui chiuretaj uterin.

  Voi v-ai confruntat cu sarcina toxica? Cum s-a manifestat la voi? Ce tratamente ati urmat si cand au disparut starile de voma, greata, ameteala?s

 2. #2
  mischa2000
  Guest
  eu am avut asa ceva ....
  s-a declansat in momentul in care am inceput tratamentul cu duphaston si gravibidon si ultima voma a fost pe masa de nasteri.

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari