Ultimele discutii din forum
 1. #23
  Floricica Nou Venita smaranda79's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2013
  Postari in forum
  4
  Buna Anda!

  imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede dar a fost o saptamana agitata. Ieri am facut ecografia morfofetala de 22 de saptamani. Bebe e foarte bine, e dezvoltat normal, e jucaus. Placenta insa e inserata total peste fibromul de 10 cm. Celelalte doua fibroame au respectiv 4 si 5 cm acum. Nicunul nu e dureros. De fapt eu ma simt bine si sarcina este usoara. Doctorita ecografista mi-a spus ca nu are ce sa imi recomande, nici sa prezica, poate fi bine, poate fi rau. Era destul de rezervata si m-am intristat tare...vom vedea. Sper totusi sa fie bine si incerc sa pastrez o atitudine pozitiva. Iti trimit adresa mea de email in mesaj privat. Multumesc frumos !

 2. #24
  Floricica Nou Venita schmutzi's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.02.2014
  Postari in forum
  1
  Buna, fetelor! Ma numesc Dana, am 33 de ani si sunt insarcinata in 6 saptamani si 4 zile. In urma cu o saptamana am fost la prima ecografie care a confirmat vestea mult asteptata, dar a decelat si prezenta unui fibrom uterin subseros de 5,5/6 cm implantat pe peretele anterior al uterului, in dreapta. Doctorul mi-a prezentat urmatoarele variante posibile: fibromul va creste in continuare, bebe nu va avea loc sa se dezvolte si va fi nevoie de interventie chirurgicala ca sa-i scoata; fibromul va stagna sau chiar va intra intr-un proces de necrobioza si bebe se va dezvolta foarte bine. Maine va fi cea de-a doua consultatie. Sper sa fie bine...

 3. #25
  Floricica Nou Venita Maria.Popescu135's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.03.2018
  Postari in forum
  5
  Buna ziua! Varecomand sa consultati un medic specialist deoarece el va poate ajuta sa varezolvati problema. Am avut si eu un fibrom pe care am reusit sa-l tratez cutratament, dar a fost de dimensiuni destul de mici, in schimb, sora mea atrebuit sa treca printr-o interventie laparoscopica pentru a fi eliminat de totfibromul, desigur la sfatul medicului meu dr Silviu Istoc. Domnul doctor SilviuIstoc este specializat in acest tip de tratament si a avut numai reusite.Sanatate!

 4. #26
  Floricica Nou Venita Maria.Popescu135's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.03.2018
  Postari in forum
  5
  Buna! Este bine sa consulti mai multi medici inainte de alua o decizie. Si eu am intampinat aceasta problema, iar am rezolvat-o destulde usor avand in vedere ca anumiti medici mi-au spus ca este foarte grav. Cuajutorul dr Silviu Istoc am facut o interventie laparoscopica, iar dupa aceeaam reusit sa raman si insarcinata si acum am un bebe sanatos si frumos datoritalui. Il recomand cu toata increderea!

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!