Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita alec55a's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2009
  Postari in forum
  72

  Exclamatie Medicamentele pentru scaderea tensiunii in sarcina ar putea avea efecte adverse

  Medicamentele pentru scaderea tensiunii, luate in timpul sarcinii, maresc sansele nasterii unui copil hiperactiv, arata un nou studiu.

  Totusi, expertii spun ca beneficiile de pe urma acestor medicamente sunt mai mari decat riscurile, care in acest caz presupun un accident vascular sau chiar moartea.

  Pe langa accidentul vascular, in cazul mamei, exista riscul de alte complicatii, cum ar fi cele de la nivelul rinichilor, sau chiar preeclampsia, care poate duce chiar la moarte.

  Ce credeti despre acest nou studiu? Ati luat medicamente pentru scaderea tensiunii in sarcina?

 2. #2
  Floricica Debutanta dama de pica's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.12.2009
  Postari in forum
  847
  Am o prietana foarte buna care a luat medicamente pentru scaderea tensiunii toata sarcina si pot sa spun ca fetita ei este un ingeras pe langa cei doi atomici ai mei. Pe ea aceste medicamente au ajutat-o sa duca sarcina 7 luni si sa aiba un copil prematur, dar sanatos. Daca nu le-ar fi luat nu ar fi putut mentine sarcina si viata ei ar fi fost in si mai mare pericol (din cate mi-a explicat); oricum a fost tot timpul in pericol din cauza tensiunii, dar a evitat eclampsia.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari