Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita nicocetintas's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.11.2011
  Postari in forum
  1

  Meclodin in prima saptamana de sarcina

  In 17 octombrie am ramas insarcinata. Fara sa stiu acest lucru, in data de 21 octombrie am introdus primul ovul vaginal -Meclodin- din cauza unei indispozitii creata la momentul respectiv. Deoarece nu m-am simtit bine dupa 5 zile am luat tinidizol 4 pastile in doza unica si am mai continuat 5 zile cu meclodin ovule. Ca urmare a acestui tratament credeti ca embrionul ar putea fi afectat, sau dezvoltarea lui ar avea de suferit?

 2. #2
  Floricica Nou Venita roxana30's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.07.2011
  Postari in forum
  22
  Cred ca trebuie sa mergi la doctor. Eu nu am inteles de ce ai pus si ovule si ai luat si tabletele. Dar cel mai bine vorbeste cu un medic, oricum trebuie sa te vada cineva daca esti gravida. Sanatate.

 3. #3
  Floricica Nou Venita alexya.n's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.08.2013
  Postari in forum
  1
  Buna ,
  te rog mult sa=mi spui ce s-a intamplat , ai continuat sarcina ,esti bine? Si eu am aceeasi problema ,am folosit meclodin in sapt 2 si sunt tare ingrijorata, iar medicul meu nu ma poate vedea pana sapt viitoare.
  Multumesc mult!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari