Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Cat de des ati avut contractii nedureroase, in timpul sarcinii?

  Contractiile nedureroase denumite contractii Braxton Hicks, apar in general in urltimul trimestru de sarcina atunci cand uterul se pregateste pentru travaliu si nastere.

  In general acestea sunt nedureroase insa sunt cazuri in care sunt puternice si dureroase si sunt confundate cu travaliul. Contractiile din timpul travaliului sunt puternice ca intensitate, sunt insotite de rueri de spate, dureri pelviene si abdominale sunt regulate si in decurs de 10 min sunt resimtite 5 astfel de episoade.

  Eu am inceput sa am contractii inca din saptamana 16 de sarcina, contractii nedureroase insa tot contractii si am luat o perioada tratament. Apoi nu a mai fost nevoie si dupa ce am intrat in travaliu la 34 de saptamani, pana la 38 de saptamani am fost pe tratament pentru oprirea contractiilor deci nu am mai avut decat sporadic contractii nedureroase.

  Voi cat de des ati avut contractii nedureroase, in timpul sarcinii?

 2. #2
  Floricica Avansata madasabi's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.01.2011
  Postari in forum
  1.266
  eu de la 7 luni,si am nascut la 8 luni.dar aveam si dureroas nu numai nedureroase

 3. #3
  Floricica Nou Venita bitisor's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.02.2011
  Postari in forum
  2
  Si eu sunt insarcinata in 16 saptamani si 4 zile si am avut contractii acum 2 zile prima oara un pic dureroase,ieri am mers la medic si in timp ce eram la ecografie aveam contractii dar nedureroase.Medicul a zis ca totul e in ordine sa nu ma sperii.

 4. #4
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Felicitari pentru sarcina bitisor. Atata timp cat contractiile sunt nedureroase sunt ok si bineinteles este foarte importnat sa merg regulat la control. Sarcina usoara in continuare!

 5. #5
  Floricica Novice gongi's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.11.2010
  Postari in forum
  508
  Eu am simtit prima contractie la 13 spatamani si desi ne am alaramat un pic nu am facut nici un tratament.
  Acum am 36 de saptamani si frecventa e uneori si de 10 contractii pe ora daca merg sau fac ceva. Chiar am intrat in travaliu cu contractii dureroase dar care din fericire s au opriti acum suntem bine.

 6. #6
  Floricica Nou Venita iulia_adonia's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.02.2010
  Localitate
  Oradea
  Postari in forum
  24
  Buna fetelor ! Eu am avut contractii nedureroase incepand cu saptamana 15 si am dus-o asa pana la 35 de saptamani cand am nascut. Medicul meu mi-a recomandat Magneziu + B6 ca sa le tinem sub control.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari