Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Cariile in sarcina. Cum le tratam?

  Sarcina cu toate schimbarile hormonale, aduce foarte multe modificari in organismul viitoarei mamici si aici se include si sanatatea dentara, iar sangerarile dentare care apar in sarcina pot duce la probleme stomatologice serioase care pot sa afecteze chiar si bebelusul.


  Cariile sunt cele mai frecvente in sarcina din cauza sangerarilor gingivale care duc uneori la o iginta dentara mai precara. Este bine ca graviduta sa mearga la emdicul stomatolog cel mai tarziu in saptamna 8 de sarcina si sa discute cu medicul care ii poate da indicatiile necesare pentru o igiena detara corecta.

  In general, multe dintre tratamentele stomatologice nu au cintraindicatii in timpul sarcinii deci in mare, cariile pot fi tratate si in periaoda de sarcina insa tratamentul trebuie discutat cu medicul stomatolog.

 2. #2
  Floricica Nou Venita mayaadriana's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2009
  Postari in forum
  234
  Mie in ulimul trimestru de sarcina au inceput sa-mi apara cariile si implicit durerile,dar am mers la medicul stomatolog,care mi-a aplicat un calmant si mi-a pus plomba provizorie si dupa ce am nascut le-am facut definitiv.

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari