Ultimele discutii din forum
 1. #23
  Floricica Senior fiona80's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.06.2008
  Postari in forum
  3.215
  Sunt convinsa ca "Regina Maria" este o maternitate exceptionala, ca si Medlife de altfel. Numai ca medicii nu sunt toti pe acelasi palier profesional, chiar daca lucreaza in acelasi loc. E bine sa va informati din timp despre medicul la care o sa mergeti si sa nu ezitati sa cereti o a doua opinie in caz ca ceva vi se pare in neregula. Acesta a fost sensul postarii mele despre dr Luis Mendez : informativ si de avertisment!
  Nasteri usoare!

 2. #24
  Floricica Nou Venita diggy's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.06.2011
  Postari in forum
  1
  Si eu tot la Regina Maria am nascut. Din punctul meu de vedere este cea mai bun, noua, moderna maternitate din Romania. Conditiile sunt minunate, precum la un hotel de lux iar mamica este rasfatata din toate punctele de vedere. Au stat tot timpul asistentele pe langa mine sa nu imi lipseasca ceva, sa nu ma doara ceva iar dr. m-a vizitat sa vada daca totul este in regula.
  Au o experienta de peste 5.000 de nasteri la activ iar asta ii recomanda ca fiind nu numai buni ci si profesionisti. Si, pe langa asta, au o echipa formata din 220 medici ginecologi, 23 de medici ATI si 21 medici neonatologi.
  Mai multe despre preturi si galerie foto putetea vedea pe site-ul lor: Maternitati // Regina Maria

 3. #25
  Floricica Nou Venita alexa_ctin's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.06.2016
  Postari in forum
  1
  Buna,

  Ma intereseaza foarte mult datele despre dl doctor Mendez. Eu am fost la dansul si iau in calcul varianta de a naste cu el la Regina Maria. Ceea ce am aflat eu legat de plecarea de la Medlife este cu totul altceva: in cazul in care apar probleme la sarcina sau este vorba de o sarcina prematura Medlife te trimite la stat si nu iti face nimic (asa este politica clinicii). Acesta ar fi fost motivul plecarii dl. doctor la Regina Maria, unde, intradevar se trateaza orice fel de cazuri. Faptul ca Medlife nu trateaza femeile cu probleme se poate verifica printr-o intrebare chiar la ei, rapund sincer coform procedurii lor interne...deci cumva povestea s-ar adeveri, dar nu am nici o dovada in acest sens.
  In legatura lururile pe care el-ai scris. Imi poti spune sunt din auzite sau stii exact ca aceste fapte s-au intamplat? Adica, sunt niste acuzatii foarte grave si conteaza foarte mult pentru viitoarele mamici, sper sa nu fie doar niste vorbe aruncate...Poti sa-mi spui daca ai verificat povestea, daca este certificata?
  Sunt surprinsa pentru ca am tot citit despre doctor Mendez si este primul post negativ pe care l-am gasit pana acum....
  Multumesc mult pentru ajutor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari