Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita atish's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.04.2010
  Postari in forum
  264

  Medic pe mana caruia te incredintezi la nastere in Sibiu

  Fetelor, ma asteapta si pe mine ziua cea mare si sunt din ce in ce mai timorata mai ales ca am auzit in ultimul timp fel de fel de experiente in care medicii din sibiu( unii) sunt total lipsiti d einteres, te lasa sa te doara, nu-ti dau un calmant si nu te ajuta cu absolut nimic. De aceea, cele care ati nascut la minunata maternitate din Sibiu si care aveti incredere intr-un anumit medic, va rog, luminati-ma sa stiu cu cine sa vorbesc sa ma ajute. Bani oricum dau, macar sa nu-mi las oasele pe acolo:(.
  Si plus de asta as vrea epidurala, dar si aici am o dilema, nu stiu niciun anestezis:(( deci caut acul in carul cu fan. Poate ma puteti ajuta. Va multumesc si va pup

 2. #2
  Moderator Floricica Senior ankag's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.01.2010
  Postari in forum
  2.561
  Cred ca iesi mai ieftin si mai sigur sa mergi la Brasov la Eva.
  Si si mai bine ti-ar prinde o pregatire psihica si fizica pentru nastere... frica asta duce cel mai mult la durere si travaliu prelungit.
  Pentru mine rolul medicului este sa asigure asistenta la nastere, sa vada ca totul este ok si sa te sustina in ceea ce simti tu ca trebuie facut... in nici un caz cum tind ei sa faca, adica sa te conduca, sa iti spuna ce trebuie sa faci... femeia stie singura sa nasca... spitalul mai mult o sperie si o streseaza.

  Iar din mai multe povesti auzite de la mamici care au nascut in Sibiu, dr. nu sta cu gravida, mai vine eventual si mai verifica din cand in cand (in cazul fericit), iar in rest sta chiar la ultimele minute din expulzie cand face epiziotomia si pe urma coase.
  Modificata de ankag; 19.04.2011 la 16:47:20.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari