Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mmonikamm's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.11.2009
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  78

  Amenintator Ce se intampla la CF2 este foarte trist

  Daca cititi articolul din Evenimentul zillei" nu o sa va vina sa credeti ca se poate intampla asta la noi, in Romania. TOTUSI!!!!!!! Cartea neagra a regimului abuziv de la Spitalul CF2

 2. #2
  Floricica Senior athena's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.08.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  4.078
  Trist e ce se intampla in toata tara nu doar in acest spital.Eu am nascut acum 3 ani la CF2 si urmeaza si acum,asta daca se va mai deschide maternitatea.Pese tot sunt cazuri strigatoare la cer,sa nu uitam maternitatiile din Iasi care de ani de zile nu scapa pe stafilococul auriu,sau de cazul baietelului nascut la maternitatea din Galati(celui caruia i sa-u rupt ambele picioare la nastere) sau cazul micutului Sebastian care s-a nascut la Muncipal si acum e leguma ca dr nu a fost prezent la nastere.
  SISTEMUL E BOLNAV.De cand ma stiu la CF2 medicii s-au plans ca nu au materiale.Maternitatea e impecabila,curatenie era mereu dar ce sa faci daca nu au bani de solutii de desinfectat.

 3. #3
  Floricica Nou Venita mmonikamm's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.11.2009
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  78
  Asa este. Nici nu vreau sa ma gandesc la perioada in care as fi nevoita sa merg la aceste spitale. Cu toate acestea, am fost de curand la Spitalul Coltea, la ORL, si am ramas foarte impresionata de conditiile de aici.
  Spitalul a fost recent renovat, peretii sunt colorati in verde, iar medicii deosebit de atenti cu pacienti. Deci, se poate sa avem si conditii mai bune.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari