Draga burtica, felicitari! Ai inceput o aventura minunata alaturi de micutul care creste in tine, nu stii in ce directie sa te indrepti? Copilul.ro este alaturi de tine! Intra in Comunitatea Gravidutelor si afla ce pasi trebuie sa parcurgi, ai la dispozitie mai multe zone in care poti sa iti adresezi nelamuririle si in care negresit vei gasi un raspuns:

Clubul gravidutelor, este un loc in care vei gasi nu numai sfaturi si pareri, dar si sprijinul unor persoane care trec prin aceeasi situatie ca si tine si de care, crede-ne, ca vei ajunge sa te atasezi foarte usor! Toata gravidutele sunt irezistibile


Corpul nostru se schimba!. Intr-adevar corpul nostru se schimba, insa nu uitati de avantaje, gravidutele sunt cele mai frumoase femei. Nu va lasati influentate de cresterea greutatii, avem un plus foarte mare, mancam ce dorim!


Alegem medicul sau spitalul?. Cateodata este greu sa ne decidem, mai ales cand este vorba de sanatatea noastra si a copilului nostru. Afla ce spun si celelalte gravidute!

Frumusete si stil. Nasterea, prima ta intalnire cu bebe dupa 40 de saptamani. Oare cum o fi? Citeste povestile mamicilor care au nascut deja!


Ghid de sarcina pe saptamani
Poftele din sarcina, cum le explicam?
Fetitele vin mai repede pe lume?
Gimnastica gravidei
Bagajul pentru maternitate