Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387

  FOCSANI.. acte si taxe necesare cununiei civile...

  Uite un subiect cam nelalocul lui aici, nu? Dar ma gandesc ca sunt multe mamici care s-au si casatorit prin vrancea si as vrea sa stiu ce imi trebuie exact. Am fost sa intreb la Evidenta populatiei, cineva mi-a spus ceva si de o taxa de fotograf, dar la primarie si la Evidenta nu au spus nimic de asta. M-am lamurit cu taxa de oficiere, totusi si cu certificatele prenuptiale. Cele care ati facut deja cununia civila, spuneti-mi si mie exact ce taxe si acte trebuie 'rezolvate', ca mi-e sa nu raman cu vreuna/vreunul fara la depunerea dosaruluis au in ziua scoaterii actelor.. In Romania, totul e posibil..

 2. #2
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387
  Da.. Bineinteles ca cei de la Starea Civila m-au bagat si mai mult in ceata. Unul imi spune ca trebuie sa am 10 zile in care sa stea actele la ei, inainte de a le scoate, ca alta sa imi calculeze sa depun dosarul in asa fel incat sa am 9 zile inainte de scoaterea lor.. A 10-a fiind cea in care as scoate actele. Unul imi spune ca pot sa oficiez in locatia stabilita, alta ca nu, ca Inaltarea nu este in weekend sau sarbatoare legala. Mooooorrrr, sau ii strang pe ei de gat!!! Asa am patit mereu cu actele. Daca ma vad si cu asta rezolvata, ma duc sa fac matanii pe bulevardul Unirii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari