Ultimele discutii din forum
 1. #1
  mada_lyna
  Guest
  buna fetelor. urmeaza sa cumparam patutul in weekendul asta. ideea e ca noi ne hotarasem sa luam unul de lemn. acum am citit ca s-ar putea sa se loveasca in momentul in care incepe sa se ridice singurel. si sunt tare confuza..care este mai sigur: cel de lemn sau cel tip tarc? vanzatoarea de la unul din magazinele vizitate de noi ne-a zis ca cel mai sigur este cel de lemnn caci celalalt se clatina si ar putea sa cada. fireste ca exista o diferenta de pret intre ele si ma gandesc acuma ca de-asta a zis ca cel mai bun e cel de lemn....sfaturi practice va rog fetelor ca sunt confuza rau.merci si pupici.

 2. #2
  Floricica Novice simonag's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.11.2007
  Postari in forum
  458
  Eu am luat de lemn pentru ca intr-adevar celalalt din plastic e un pic nesigur. Noi ne-am gandit ca in momentul in care v-a creste si o sa ridice s-ar putea sa se rastoarne cu cel de platic. La cel de lemn la lenjeriade pat are niste aparatori cu buretel care se prind de acele bare.

 3. #3
  Floricica Nou Venita anca20's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.10.2009
  Postari in forum
  179
  si noi tot pentru cel de lemn am optat pentru siguranta si de ce nu si pentru aspect ;cum zicea si simonag sunt aparatori de pus pe margini la patut cand mai creste asa ca nu e nici un pericol

 4. #4
  mada_lyna
  Guest
  MERSI FEELOR. O SA RAMAN ATUNCI LA CEL DE LEMN. E ADEVARAT CA ARATA SI MAI BINE SI IN PLUS ARE SI UN SERTAR DEDESUPT PT PILOTA SI ETC. PUPICI.

 5. #5
  Floricica Nou Venita flo_al's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.11.2009
  Postari in forum
  17
  Buna mada_lyna. eu am un baietel de aproape 10 lunite, si acum a inceput sa se ridice singurel in picioruse , in patutul lui. Sa stii ca eu i-am cumparat patut tarc si este foarte bun,sunt f multumita de el, noi nu am vrut deloc patut din lemn. Nu este adevarat ca se clatina cel din tarc, acum depinde de care vrei, ca sunt diferite la pret.Cumnata mea a avut din lemn si baietelul ei s-a lovit tot timpul si isi prindea piciorusele in gratii...........acum e decizia voastra, voi hatarati.

 6. #6
  Floricica Novice ioana_dinu2000's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.01.2010
  Postari in forum
  433
  eu am ales din lemn, ast pt ca stiu ce este mai greu sa nu pici in cel textil, am auzit f multe mamici care s-au plans ca le-au picat copilul cu tot cu pat, iar cu cel din lemn, nu prea vad cum ar putea sa se rastoarne!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari