Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Evolutia dorintei sexuale in sarcina

  Evolutia dorintei sexuale in sarcina

  La baza evolutiei dorintei sexuale pe parcursul celor 9 luni de sarcina stau tot hormonii deoarece prin cresterea nivelului hormonal sanii si organele sexuale sunt mai bine alimentate si astfel sunt mai sensibile.

  Se pare ca dorinta sexuala evoluaeza si ea o data cu sarcina. Astfel ca daca in primul trimestru de sarcina in cauza emotiei testului pozitiv mult asteptat si apoi a starii de oboseala cronica si somnolenta plus a greturilor "matinale" care pentru multe gravidute se cam intind pe toata ziua si uneori si noaptea, dorinta sexuala se cam pierde din peisaj.

  Lucurile insa se schimba in trimestrul II de sarcina, considerat si "trimestrul de aur", greturile se potolesc, viitoarea mamica se simte bine, capata acea "stralucire a gravidutei" toate sunt bune si frumoase si atunci favorizat si de toate acestea libidoul va creste si va atinge cotele maxime

  Spre sfarsitul ultimului trimestru de sarcina se poate ca libidoul sa scada din nou. Mamica este pe ultima suta de metrii si asteapta cu nerabdare intanirea cu bebe, in plus, kilogramele s-au cam acumulat (orice kilogram in plus se simte), burtica a crescut si deja somnul devine mai dificil din cauza pozitiei, mobilitatea cam scade si ea deci dorintele sexuale isi mai pierd din intensitate.

  Cum a fost sau este pentru voi dorinta sexuala in sarcina? S-au produs modificari? S-a mai pierdut din dorinta sau dimpotriva s-a amplificat?

 2. #2
  Floricica Debutanta danielray's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.02.2010
  Postari in forum
  1.071
  Buna, fetelor!
  Ciudat este faptul ca la prima sarcina nu aveam nici un pic de apetit sexual, in schimb acum e alta poveste. Mai ales ca au disparut si greturile si acea tensiune de la nivelul sanilor...sunt diferite sarcinile, asta e ideea

 3. #3
  Floricica Nou Venita thisa's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.12.2009
  Postari in forum
  25
  Buna! Eu am avut un apetit la fel de mare ca inainte de sarcina, mi-am intrerupt insa viata sexuala in luna a 8-a pt mai multa siguranta.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari