Arsurile la stomac in timpul sarcinii sunt destul de des intalnite din cauza schimbarilor homonale si fiziologice specifice sarcinii. Pot sa apara inca de la inceputul sarcinii si pe masura ce sarcina avanseaza, acesta pot sa devina mai intense si mai neplacute.

Nu exista un tratament pentru asrusirle la stomac in timpul sarcinii insa sunt cava masuri pe care gravidutele le pot lua precum sa evita sa ia masa seara inainte de culcare, deci sa nu se intinda in pat imedicat dupa ce au mancat, sa aiba portii mici de mancare si sa poarte haine mai largi care sa fie confortabile. De asemenea, este recomandat sa fie evitate alimente precum citriciele, menta, usturoiul, otetul, ceapa piper, bauturile carbogazoase, mancare condimentata si grasa, in general.

Pentru mine in privinta arsurilor la stomac a facut minuni lapatele caldut (nu fierbinte) bea preventiv o cana inainte de culcare si nu avea probleme, uneori ma apucau durerile si peste zi sau chiar peste noapte insa cu laptele caldut rezolvam mereu.

Voi ce remedii stiti pentru rasurile la stomac in timpul sarcinii?