Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita anaHalatiba's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.09.2013
  Postari in forum
  2

  39+1.. in depresie!

  de o saptamana pierd din dopul gelatinos.. e de culoare maro inchis! ajutooor. contractiile apar la intervale de 10 minute de ieri seara.. dar nu tin mai mult de 2 ore..apoi se opresc asa cum au venit.! colul este putin dilatat ..1-2 cm! ce sa fac? ma inebuneste asteptarea asta.. simt ca intru in depresie!

 2. #2
  Floricica Nou Venita Raluchet's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.06.2011
  Postari in forum
  193
  Mergi URGENT la spital.

  Sanatate si nastere usoara!

 3. #3
  Floricica Nou Venita anaHalatiba's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.09.2013
  Postari in forum
  2
  am fost si m-au trimis inapoi .. mi au zis sa astept pana se reguleaza contractiile tot la 3 minute! dar la mine nu sunt asa.. apar la 10 minute.. timp de cateva ore..apoi se opresc efectiv..ma simt ca noua.. ma inebuneste situatia asta.. de mancat nu prea mai mananc.. chiar nu stiu ce sa fac ..

 4. #4
  sadia
  Guest
  Insista la spital..........................

 5. #5
  Floricica Avansata cryssa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  1.860
  Sunt femei care dupa ce pierd dopul nasc la 2 sapt asa ca daca la spital au zis sa stai acasa stiu ei mai bine...este adevarat ca se poate sa nu fi vrut sa se complice ca la contractiile tale mai ai de asteptat colul trebuie sa fie de 3 cel putin...mai steapta si nu te speria nu faci bine bebelului..

 6. #6
  Floricica Novice qwer1's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.12.2009
  Postari in forum
  597
  Eu la prima sarcina am observat pur si simplu intr-o dimineata ca mi s-a udat chilotul, dar nu mi se rupsese apa fiindca nu era in cantitate asa mare. Am sunat la spital si mi-au spus sa merg de urgenta sa ma vada. Cand am ajuns nu aveam aboslut niciun fel de contractii, dilatatia era de 1-2 cm maxim si am inceput sa pierd din dop in momentul in care m-au controlat intern pt dilatatie. La o ora diferenta, cand m-au controlat din nou s-a rupt si apa, chiar in momentul in care au apasat pe col. Abia atunci au inceput contractiile, iar dupa 3 ore deja imi vedeam copilul pt prima data. Eu zic sa insisti totusi la spital, cel putin in cazul meu nu m-au trimis acasa desi nu aveam nici contractii si nici nu mi se rupsese apa. Nastere usoara!

 7. #7
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387
  Nu te lua dupa ifosele doctorilor!!! Daca ai atins deja 39 saptamani si colul incepe sa se dilate, gata!! Insista, obliga-i sa te interneze. Fa o eco, vezi care este situatia, nu mai astepta!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari