Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Probleme cu memoria in sarcina

  In urma unor studii, cercetatorii au realizat ca sarcina cauzeaza probeleme de memorie iar cauzele principale responsabile de aceste probleme de memorie se pare ca sunt modificarile hormonale si insomniile atat de frecvente in periaoda de sarcina.

  Eu personal sunt uituca de cand ma stiu si mereu aveam biroul plin de post-it-uri peste post-it-uri iar fara reminderul de la telefon suntr pierduta.
  In periaoda de sarcina si fost si mai rau, uitam efectiv de la mana pana la gura ce am de facut, aveam liste peste liste, remideruri pentru orice fleac si chiar si asa tot uitam cateceva.

  Voi ati avut probleme cu memoria in periaoda de sarcina?

 2. #2
  Floricica Nou Venita cris_01's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.02.2010
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  150
  Da si eu am avut probleme cu memoria in timpul sarcinii,ma avertizase dr,asa ca am fost in garda!Dar mi-am speriat familia care avea impresia ca am alzheimer,nu alta,iar matusa-mea ma stresa mereu ca sunt uituca ca si cum era vina mea!
  Si in periada de lauzie am avut probleme,eu din fire nu uit unde pun lucrurile,dar in acea perioada am fost varza,uitam tot!Si era vb de lucruri importante:acte,buletin,bani...chestii pe care nu le puteam trece cu vederea!Si de asta am fost avertizata de dr,dar si asa m-a scos din rabdari!

 3. #3
  Floricica Nou Venita dariusbabyfashion's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.05.2010
  Postari in forum
  235
  eu in perioada de sarcina nu am avut prob cu memoria, dar dupa ce am nascut, uitam si ce am zis cu 5 minute inainte

 4. #4
  Floricica Debutanta danielray's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.02.2010
  Postari in forum
  1.071
  Si eu patesc acelasi lucru. Interesant e ca nu am avut probleme cu memoria la prima sarcina, acum insa probabil ca insomniile imi provoaca mici lacune. Sunt genul care fac ceva si sunt in stand-by ca sa zic asa cu altceva. Eh, mi se intampla sa uit ce trebuia sa fac

 5. #5
  Floricica Nou Venita enamorarte's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.08.2010
  Postari in forum
  7
  nu am auzit asa ceva pana acum,ce legatura are memoria cu sarcina:D

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari