Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Interpretare Beta HCG

  Gonadotropina corionica umana (HCG) este un hormon produs in sarcina si este compus din 2 subunitati alfa si beta, subunitatea beta continand 145 de aminoacizi si fiind specifica pentru HCG. Cu ajutorul testului HCG se poate confirma prezenta unei sarcini chiar si la 10 zile de la implantarea ovulului.

  In trimestrul II de sarcina, valorile testului HCG impreuna cu o serie de alte valori fac parte din interpretarea triplu testului ce ajuta la stabilirea riscului de anomalii cromozomiale (precum Sindormul Down).

  Pentru fiecare saptamana de sarcina incepand cu saptamana 3 pana la saptamana 18 de sarcina HCG are vlaori diferite, corespunzatoare fiecarei saptamani de sarcina.

 2. #2
  ADY_ELA
  Guest
  Buna,
  Te rog sa-mi spui de ce a fost mutat topicul mamici din ploiesti si unde.
  Multumesc.

 3. #3
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Topicul Mamici din Ploiesti a fost mutat in Platforma de decolare. Noile generatii se prezinta aici deoarece nu isi avea locul in cadrul topicului Analize sarcina.
  A ramas aici doar numele topicului si daca vei intra pe el te va redirectiona automat catre locul in care se afla acum.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari