Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita MamicaDe2016's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.05.2015
  Postari in forum
  4

  Factorul rh

  Bună mămici! Am descoperit ca am rh pozitiv,grupa A iar soțul rh negativ,grupa 0! Din ce am citit pe net nu ar fi probleme! Medicul de familie mi a spus ca la a două sarcină vor trb făcute titrări de anticorpi dacă am înțeles eu bine ca la prima sarcină nu sunt probleme! Acum câțiva ani am făcut un avort citeam pe diverse forumuri ca acesta s a reconsideră prima sarcină deci să înțeleg ca acum ar putea fi probleme? Nu sunt în țară acum! Programarea la ginecolog e peste două săptămâni cred ca mă va lămuri el dar voiam să îmi împărtășiți părerile voastre! Va mulțumesc!

 2. #2
  Floricica Nou Venita adyro84's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.06.2015
  Postari in forum
  1
  nu vei avea nici o problemaeu si sotul meu suntem la fel ca si voi adica eu am b3+ si sotul meu 0-
  probleme cu rh negativ apar atunci cand au mamicile grupa sanguina cu rh-
  si eu am avut 2 avorturi facute inainte
  am nascut o fetita sanatoasa si am avut o sarcina fara probleme

 3. #3
  Floricica Nou Venita apollodollce's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.02.2016
  Postari in forum
  1
  Buna, am citit ca :


  "La o mama cu Rh negativ si sot Rh pozitiv, dupa prima sarcina sau avort se administreaza imunoglobuline anti factor Rh, pentru ca organismul odata ce beneficiaza de acesti anticorpi din exterior nu mai produce singur imunoglobuline"
  Dar daca situatia e inversa, adica mama are Rh pozitiv si tatal are Rh negativ, mai e neceara acea injectie dupa prima nastere? Dar acum in timpul sarcinii (luna a noua mai exact) se mai impune vreun tratament pentru mama sau bebe? Sau imediat dupa nastere? Repet : mama are Rh pozitiv si tatal Rh negativ.
  Multumesc

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari