Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Actim Prom si Actim Partus

  Testele Actim presupun o procedura simpla de recoltare si obtinere a rezultatelor intr-un timp scurt si pot infirma sau confirma un posibil diagnostic.

  Testul Actim Partus ajuta la dterminare riscului de nastere prematura si se pare ca este cel mia rapid si mai simplu test ce poate sa fie folosit pentru estimarea maturitatii colului uterin in timpul sarcinii, iar un rezultate negativ al acestui test elimina pentru moment riscul nasterii premature.

  Testul Actim Partus se bazeaza pe nivelul phIGFBP-1, care creste pe masura ce colul se maturizeaza. Lichidele care pot intra in contact cu testul (urina sau sperma) nu pot sa intervina in rezultatul testului.

  Testul Actim Prom (premature rupture of fetal membranes) testul pentru detectarea ruperii membranei fetale, se bazeaza pe nivelul IGPBP-1 care se afla in lichidul amniotic si care creste in primele luni de sarcina apoi se stabilizeaza si isi pastreaza valoarea pana la finalul sarcinii. Astfel ca, prezenta acestuia in lichidele vaginale poate indica o ruptura de membrana, insa testul nu este eficient pentru microrupturile de membrana.

 2. #2
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Paula testele sunt produse de Novaintermed, daca dai o cautare pe google gasesti site-ul lor de prezentare si acolo ai si datele de contact.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari